SOURCE: Piksel

Piksel

March 06, 2014 06:14 ET

Piksel ble valgt for å realisere VRTs Syndication"OTT-platform"

NEW YORK, NY--(Marketwired - Mar 6, 2014) - Piksel, en global leverandør av programvare og tjenester for monetesering, har blitt utvalgt av VRT, Belgias nasjonale tv-kringkaster, til å levere en over-the-top (OTT) fjernsynsløsning. Dette prosjektet vil gjøre VRT i stand til å tilfredsstille den økende etterspørselen etter bestillingsprogram (VOD), catch-up og live innhold på flere enheter.

Spesifikt vil en skreddersydd syndikert ende-til-ende-løsning, basert på Piksels prisvinnende styringssystem for videoinnhold (VCMS) bli utviklet for VRT. Tjenesten vil automatisk levere catch-up til seere og til andre eksterne distributører (f.eks. Telco-operatører), noe som vil la dem nå et bredere publikum.

«Dette er et veldig viktig prosjekt for VRT og det bringer vårt selskap helt til den teknologiske toppen i denne bransjen. Under utvelgelsesprosessen var det viktig for oss å velge et selskap som hadde vist kvalitet for foreslåtte løsninger, pålitelighet for sin leveringsevne, god kjennskap til markedet og innovasjon i sin tenking. Piksel-teamet utmerket seg på alle området og vi er veldig begeistret for å arbeide sammen med dem på dette prosjektet», sa Tom Caljon, prosjektleder hos VRT.

«Vi er kjempeglade for at VRT har valgt Piksel til å sørge for at stasjonene deres er klare for fremtiden. I erkjennelse av at dagens lojalitet betinges av et sterkt tilbud for digitale medier har VRT kommet seeren i forkjøpet og planlagt fremover for å bli en markedsleder. VRT har vært, og vil fortsette å være, en viktig kunde for Piksel og vi er glade for å arbeide på dette B2C- og B2B-prosjektet sammen med dem», sa VP salg ved Piksel.

Piksel vil levere den komplette løsningsarkitekturen, støttet av en enkelt back-end-plattform, Piksel VCMS, med ansvar for styring av den totale arbeidsflyten, sammen med EPG og metadata-styring opp til publisering på flere enheter.

Møt Piksel-personer som Marco Frigerio på TV Connect 2014 i London, Storbritannia, 18-20 mars 2014 ved å bestille en avtale online. Følg oss under begivenheten via @Piksel og bli med i diskusjonen med #TVConnect.

Løsningen forventes lansert i 2014.

Om Piksel

Piksel hjelper verdens ledende merker med å maksimere sin rekkevidde og avkastning med video.

Sammensatt av et globalt team av «televisjonærer» har Piksel bidratt til å designe, bygge og styre online videotjenester for store medieselskaper som AT&T, Axiata, BSkyB, Mediaset, Sky Italy, VRT, Sky Deutschland og Televisa, så vel som selskaper som Airbus, Barnes & Noble og Volkswagen.

Piksel har hovedkvarter i New York City og med kontorer i Europa og Amerika betjenes mer enn 1600 klienter i over 50 land.

Følg selskapet på Twitter på www.twitter.com/piksel

Om VRT

VRT, forkortelse for Vlaamse Radio - en Televisieomroeporganisatie, er den flamske offentlige kringkasteren for radio og TV i Belgia. VRT har tre TV-kanaler, fem radiokanaler, flere tilbud for digital-TV og flere online produkter.

Contact Information