SOURCE: Piksel

Piksel

March 10, 2014 12:23 ET

Piksel styrker globalt team med fokus på vertikale markeder til kunder

NEW YORK, NY--(Marketwired - Mar 10, 2014) - Piksel, en global udbyder af videomonetisering og software og services, annoncerede, at den havde færdiggjort en nøglefase i sin vækstplan i dag, med en omstrukturering af sine kommercielle og løsningsmæssige operationer til en global kundecentreret virksomhed med fokus på industrielle vertikale markeder. Disse vertikale markeder repræsenterer de kunder for hvem medier er deres kernevirksomhed: Indholdsproducere, nyhedslæsere og distributører (CAD) og dem for hvem medier understøtter deres forretning: Faith, Sport og Enterprise (FSE).

”Piksel er et firma med en enorm teknologisk arv – vi har leveret en stor række 'firsts' i online videorummet -- de første kommercielle OTT platforme i Europa og i Mellemøsten, den første nyhedslæser video-on-demand side for udsendelse af indhold i Europa, og nogle af de første sekundær skærm–mobilapplikationer til synkroniseret visning på TV. Men så banebrydende som disse initiativer har været, ville de ganske enkelt være en løsning, der mangler et problem, uden en dyb forståelse af vore kunders forretninger og et engageret partnerskab til at hjælpe dem med maksimering af udbyttet på deres medieaktiver,” sagde Kevin Joyce, Piksels kommercielle direktør.

”For meget af industriens fagsprog er rettet mod beskrivelse af, hvad teknologien er, ikke hvad den gør og hvad den betyder for kunder. Det er en slags navlebeskuelse, som betyder, at du konstant taler om dig selv i stedet for kunden -- og det er ganske enkelt ikke, hvad vi har lyst til,” fortsatte Mr. Joyce.

Officielt lanceret i august sidste år har Piksel fokuseret på løsninger, som maksimerer 'reach and return' af videoer leveret over IP, med løsninger udviklet i forhold til de forskellige kundetypers behov.

”Piksels salgs-, løsningsarkitektur-, produktmarketings- og produktteams opererer nu som vertikalt orienterede forretninger, hvilket sikrer at industrispecialister lægger deres indflydelse der, hvor det bedst understøtter kundernes behov,” sagde Peter Heiland, Piksels fungerende administrative direktør.

I visse tilfælde har dette betydet, at vi fuldstændigt har omstruktureret vores teams for at fokusere på kunder, ikke på teknologien for dens egen skyld. Fusionen af vores tidligere Media Solutions Group om til et globaliseret løsningsarkitektteam under direkte vejledning af vores teknologiske direktør, Mark Christie, er et eksempel derpå. Dette næste-generations team er et af de mest kritiske i firmaet. De er forbindelsen mellem kunden og vores produktorganisering, og ja, de skal være flydende ikke bare i teknologien – men vigtigst af alt i kundens forretning,” sagde Mr. Heiland.

Piksel er stolt af at annoncere de følgende tilføjelser og forfremmelser:

 • Mitch Askenas, SVP Kommerciel - CAD Amerikas
 • Kevin Burke, Sportsdirektør
 • Tony Cole, Global forretningsudvikling - CAD
 • Stacie Desplanques, VP Produktmarketing - CAD & FSE
 • Shaun Doyle, VP Kommerciel - CAD Nordeuropa
 • Brian Kisslak, VP Global strategiske accounts - CAD
 • Mario Pabst, Kommerciel direktør, DACH - FSE
 • Benj Smith, Direktør - Faith
 • Jody Stark, VP Kommerciel, Amerikas - CAD
 • Hal Stiles, Direktør for løsningsarkitektur, Amerikas - CAD
 • Riccardo Vescovi, Direktør for løsningsarkitektur, EMEA - CAD

”Vores kunders behov udvikler sig, og i takt med dette, udvikler vi os også,” sagde Mr. Heiland. ”Jeg er sikker på, at dybden og erfaringen blandt vores folk fortsat vil sikre, at vores kunder er de bedst servicerede i industrien”

Om Piksel

Vi hjælper verdens førende brands med maksimering af deres 'reach and return' med video.

Bestående af et globalt eksperthold, som vi kalder ”televisionaries," har Piksel hjulpet med at designe, bygge og vedligeholde online videoservices for store medievirksomheder som AT&T, BSkyB, Celcom, Mediaset, Sky Deutschland og Televisa, såvel som enterprisebrands som Airbus, Barnes & Noble og Volkswagen.

Med hovedkvarter i New York City kan Piksels kontorer findes over hele Europa og Amerika. Vi hjælper mere end 1.600 klienter i over 50 lande.

Følg virksomheden på Twitter, på www.twitter.com/piksel

Contact Information