SOURCE: Piksel

Piksel

March 10, 2014 11:45 ET

Piksel styrker sitt globale team med fokus på kundesegmenter

NEW YORK, NY--(Marketwired - Mar 10, 2014) - Piksel, som er en global leverandør av videoprogramvare og -tjenester, kunngjorde i dag at de har fullført en viktig fase i sin vekstplan, med en omstrukturering av kommersielle og løsningsorienterte aktiviteter i en global kundeorientert virksomhet med fokus på bransjesegmenter. Disse segmentene representerer kunder som har media som deres kjernevirksomhet: Innholdsleverandører, aggregatorer og distributører (CAD), samt de som bruker media til å støtte opp om virksomheten: Faith, Sports, and Enterprise (FSE).

"Piksel er et selskap med en omfattende teknologisk arv - vi har levert et stort spekter av nyvinninger innen videoinnhold på nett - de første kommersielle OTT-plattformene i Europa og Midt-Østen, det første nettstedet for video-on-demand for kringkastingsinnhold i Europa, og noen av de første mobilapplikasjonene for synkronisert visning på TV. Men uansett hvor banebrytende disse løsningene har vært, ville de bli rett og slett bare være en løsning på jakt etter et problem, uten en dypere forståelse av våre kunders aktiviteter og et inngående samarbeid for å hjelpe dem med å maksimere avkastningen på deres media-aktiva", uttalte Kevin Joyce, Chief Commercial Officer hos Piksel.

"For mange i bransjen er opptatt av å beskrive hva teknologien er, ikke hva den gjør, og hva den betyr for kundene. Det er en form for navlebeskuelse, i den forstand at man snakker om seg selv og ikke kunden - og slik ønsker vi ikke å ha det", fortsatte Kevin Joyce.

Med offisiell lansering i august i fjor, har Piksel fokusert på løsninger som maksimerer omfang og avkastning av video over IP, med løsninger som er utviklet i henhold til de ulike behovene til de ulike kundegruppene.

"Salg, løsningsarkitektur, produktmarkedsføring, og produktteam opererer nå som segmentorienterte enheter, og sørger for at bransjespesialister er fokuserer på hvor de er til best mulig støtte med hensyn til kundens behov", uttalte Peter Heiland, Interim Chief Executive Officer hos Piksel.

"I noen tilfeller har dette ført til at vi fullstendig har omstrukturert teamene til å fokusere på kunden, og ikke bare på selve teknologien. Sammenslåingen av våre tidligere Media Solutions Group til et globalisert Solutions Architect-team under direkte veiledning av vår CTO, Mark Christie, er et eksempel på dette. Dette neste-generasjons-teamet er et av de mest kritiske i selskapet. De er en kanal mellom kunden og produktene våre, og de må være kjent med teknologien, men enda viktigere må de være kjent med kundens virksomhet", uttalte Peter Heiland.

Piksel er stolt av å kunngjøre følgende tilvekst:

 • Mitch Askenas, SVP Commercial - CAD Amerika
 • Kevin Burke, Sportssjef
 • Tony Cole, Global forretningsutvikling - CAD
 • Stacie Desplanques, VP produktmarkedsføring - CAD og FSE
 • Shaun Doyle, VP Commercial - CAD Nord-Europa
 • Brian Kisslak, VP Global strategi - CAD
 • Mario Pabst, Kommersiell direktør, DACH - FSE
 • Benj Smith, Daglig leder - Faith
 • Jody Stark, VP Commercial, Amerika - CAD
 • Hal Stiles, Direktør for løsningsarkitektur, Amerika - CAD
 • Riccardo Vescovi, Direktør for løsningsarkitektur, EMEA - CAD

"Kundens behov er i stadig utvikling, og det er også vi", uttalte Peter Heiland. "Jeg er overbevist om våre ansattes kunnskapsdybde og erfaring vil fortsette å sikre at det er våre kunder som er best tjent i bransjen."

Om Piksel

Vi hjelper verdens ledende merkevarer med å maksimere omfanget og avkastningen ved bruk av video.

Bestående av et globalt ekspertteam kaller vi oss "televisionaries". Piksel har vært med på å designe, bygge og drifte online videotjenester for store medieselskaper som AT&T, BSkyB, Celcom, Mediaset, Sky Deutschland og Televisa, samt selskap som Airbus, Barnes & Noble og Volkswagen.

Piksel har hovedkontor i New York, med avdelinger over hele Europa og Amerika, som drifter mer enn 1600 kunder i over 50 land.

Følg oss på Twitter på www.twitter.com/piksel

Contact Information