SOURCE: Piksel

Piksel

March 06, 2014 00:01 ET

Piksel udvalgt til at styrke VRT’s OTT Syndikeringsplatform

NEW YORK, NY--(Marketwired - Mar 6, 2014) - Piksel, en global leverandør af videomonetariserings-software og -tjenester, er blevet bemyndiget af VRT, Belgiens nationale, offentlige tv-station, til at levere et landmærke af en over-the-top (OTT) fjernsynsløsning. Projektet lader VRT imødekomme det voksende behov for video-on-demand (VOD), opsamling og live indhold på adskillige platforme.

Mere specifikt vil en skræddersyet end-to-end syndikeringsløsning, baseret på Piksels prisvindende administrationssystem til videoindhold (VCMS) blive udviklet til VRT. Tjenesten vil automatisk levere opsamlingsprogrammering til seerne samt andre eksterne distributører (fx Telco-operatører), hvilket vil lade dem nå ud til et bredere publikum.

"Dette er et yderst vigtigt projekt for VRT, ét, der bringer vores virksomhed i spidsen af industriens teknologifelt. Under selektionsprocessen var det vigtigt for os, at vi fandt en virksomhed, som konsekvent havde udvist kvalitet i de ønskede løsninger, pålidelighed i deres evnersamt dybeviden om feltet og en innovativ tankegang. Piksel lå forrest på alle områder, og vi er meget begejstrede over at arbejde sammen med dem,” sagde Tom Caljon, projektleder hos VRT.

"Vi er begejstrede over, at VRT har valgt Piksel til at sørge for, at deres station er klar til fremtiden. Nutidens loyalitet opnås via et solidt, digitalt medieudbud, VRT har anerkendt dette, foregriber seeren og søger at blive førende på markedet. VRT har været og vil fortsat være en vigtig kunde hos Piksel, og vi glæder os meget til at arbejde på dette B2C- og B2B-projekt med dem,” sagde Marco Frigerio, omsætningsdirektør hos Piksel.

Piksel vil levere en samlet end-to-end løsningsarkitektur, grundlagt på en enkelt back-end platform, Piksel VCMS, som vil styre det samlede arbejdsflow samt EPG og metadata-administration op til udgivelse på adskillige platforme.

Du kan møde Piksel-ansatte såsom Marco Frigerio på TV Connect 2014 i London, UK, 18-20. marts, 2014 ved at booke en aftale online. Følg os under begivenheden via @Piksel og tag del i diskussionen med #TVConnect.

Løsningen forventes lanceret i 2014.

Omkring Piksel

Piksel hjælper verdens førende virksomheder med at maksimere deres rækkevidde og udbytte af video.

Piksel består af et globalt team af “televisionærer” og har hjulpet med et designe, grundlægge og administrere online videotjenester for store medievirksomheder såsom AT&T, Axiata, BSkyB, Mediaset, Sky Italy, VRT, Sky Deutschland og Televisa samt Airbus, Barnes & Noble og Volkswagen.

Piksel har hovedsæde i New York City, men kan findes over hele Europa og USA, hvor de servicerer over 1.600 klienter på tværs af 50 lande.

Følg virksomheden på Twitter på www.twitter.com/piksel

Om VRT

VRT, der står for Vlaamse Radio - en Televisieomroeporganisatie, er den flamske, offentlige station for radio og fjernsyn i Belgien. VRT har tre tv-kanaler, fem radiokanaler, derudover yderligeredigitale muligheder og adskillige online produkter.

Contact Information