SOURCE: Piksel

Piksel

March 10, 2014 12:58 ET

Piksel vahvistaa asiakassegmentteihin keskittyvää globaalia työryhmäänsä

NEW YORK, NY--(Marketwired - Mar 10, 2014) - Piksel, maailmanlaajuinen videomonetarisointiohjelmistojen ja -palvelujen tarjoaja, julkistaa tiedon siitä, että se on tänään saanut päätökseen tärkeän vaiheen kasvusuunnitelmastaan järjestämällä uudelleen liike- ja ratkaisutoimintonsa globaaliksi, asiakaskeskeiseksi liiketoiminnaksi eri toimialoihin perustuen. Nämä segmentit edustavat niitä asiakkaita, joille media on ydinliiketoimintaa: sisällöntarjoajat (Content providers), syötteenlukijat (Aggregators) ja jakelijat (Distributors) (yhteisnimityksellä CAD), sekä niitä, joiden liiketoimintaa media tukee: uskomukset (Faith), urheilu (Sports) ja muut liikeyritykset (Enterprise) (yhteisnimityksellä FSE).

"Piksel on yritys, jolla on valtava teknologinen perintö. Olemme toimittaneet suuren määrän uutuuksia verkkovideoiden avaruuteen. Ensimmäiset kaupalliset OTT-alustat Euroopassa ja Lähi-Idässä, ensimmäiset video-on-demand-koostepalvelut sisällön julkaisuun Euroopassa ja Lähi-Idässä, ja joitakin ensimmäisiä toisen näytön mobiilisovelluksia synkronoituun katseluun TV:ssä. Mutta miten uraauurtavia nämä aloitteet ovat olleetkaan, ne ovat olleet vain ratkaisuja asiakkaidemme ongelmiin, ilman syvällistä asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärtämistä ja sitoutumista yhteistyökumppaniksi maksimoimaan heidän mediasisällön tuottonsa", sanoo Kevin Joyce, Pikselin kaupallinen johtaja.

"Liian paljon alan kielenkäytöstä keskittyy kuvaamaan sitä, mitä teknologia on, ei sitä, mitä se tekee ja mitä se tarkoittaa asiakkaille. Se on eräänlaista omaan napaan tuijottamista, mikä tarkoittaa, että puhut koko ajan itsestäsi, et asiakkaasta. Ja juuri sellaisia me emme halua olla”, Mr. Joyce jatkaa.

Virallisesti viime vuoden elokuusta alkaen Piksel on keskittynyt ratkaisuihin, jotka maksimoivat tavoittavuuden ja tuoton IP-yhteyksillä toimitetuista videoista, eri ratkaisuja eri asiakastyyppien erilaisten tarpeiden mukaan kehittäen.

"Pikselin myynti-, ratkaisuarkkitehtuuri-, tuotemarkkinointi- ja tuotetyöryhmät toimivat nyt toimialalähtöisesti varmistaen, että alan asiantuntijoita voidaan parhaiten hyödyntää siellä, missä heitä tarvitaan tukemaan asiakkaidemme tarpeita”, sanoo Peter Heiland, Pikselin vt. toimitusjohtaja.

Joissakin tapauksissa tämä on tarkoittanut, että olemme muokanneet työryhmiemme rakenteen täysin uudelleen keskittyäksemme asiakkaisiin, emme teknologiaan sen itsensä takia. Esimerkkinä tästä on aiemman mediaratkaisuryhmämme yhdistäminen maailmanlaajuiseksi ratkaisuarkkitehtuurityöryhmäksi teknologiajohtajamme Mark Christie n suoraan alaisuuteen. Tämä seuraavan sukupolven työryhmä on eräs yrityksen tärkeimmistä. Se on johdin asiakkaidemme ja tuoteorganisaatiomme välillä. Ja kyllä, sen työntekijöiden täytyy tuntea läpikotaisin paitsi teknologia myös vielä tärkeämpänä asiakkaidemme liiketoiminta", jatkaa Heiland.

Piksel ylpeänä julkistaa seuraavat nimitykset ja ylennykset:

 • Mitch Askenas, myynnin kaupallinen johtaja - CAD Amerikat
 • Kevin Burke, urheilujohtaja
 • Tony Cole, maailmanlaajuinen liiketoiminnan kehitysjohtaja - CAD
 • Stacie Desplanques, tuotemarkkinoinnin varatoimitusjohtaja - CAD & FSE
 • Shaun Doyle, kaupallinen johtaja - CAD Pohjois-Eurooppa
 • Brian Kisslak, maailmanlaajuinen strategiavaratoimitusjohtaja - CAD
 • Mario Pabst, kaupallinen johtaja, DACH - FSE
 • Benj Smith, toimitusjohtaja - Faith
 • Jody Stark, kaupallinen varatoimitusjohtaja, Amerikat - CAD
 • Hal Stiles, johtaja, arkkitehtuuriratkaisut, Amerikat - CAD
 • Riccardo Vescovi, johtaja, arkkitehtuuriratkaisut, EMEA - CAD

"Asiakkaidemme tarpeet kehittyvät ja samalla kehitymme me", sanoo Heiland. "Luotan siihen, että työntekijöidemme alan syvä tunteminen ja kokemus edelleen varmistavat, että asiakkaamme saavat alan parasta palvelua."

Pikselistä

Autamme maailman johtavia brändejä maksimoimaan tavoittavuuden ja tuoton videon avulla.

Maailmanlaajuisista asiantuntijaryhmistä, "televisionaareista", koostuva Piksel on auttanut suunnittelemaan, rakentamaan ja ylläpitämään on-line-videopalveluja suurille mediayrityksille kuten AT&T, BSkyB, Celcom, Mediaset, Sky Deutschland ja Televisa, sekä muille liikeyrityksille kuten Airbus, Barnes & Noble ja Volkswagen.

New York Cityssä pääkonttoriaan pitävällä Pikselillä on toimistoja ympäri Eurooppaa ja Amerikan mantereita, joista yritys palvelee yli 1 600 asiakasta yli 50 maassa.

Seuraa yritystä Twitterissä www.twitter.com/piksel

Contact Information