SOURCE: Piksel

Piksel

March 06, 2014 00:01 ET

Piksel valittu VRT:n OTT-syndikaatioalustan valtuuttamiseen

NEW YORK, NY--(Marketwired - Mar 6, 2014) - Piksel on maailmanlaajuinen videomonetarisointiohjelmistojen ja -palveluiden toimittaja, jonka Belgian kansallinen, julkinen lähetystoiminnan harjoittaja, VRT, on tilannut toimittamaan maamerkin over-the-top televisio (OTT)-ratkaisulle. Projektin avulla VRT pystyy tyydyttämään video-on-demandin (VOD), catch-upin ja live-sisällön kasvavan tarpeen lukuisille laitteille.

Erityisesti räätälöity syndikoinnin end-to-end-ratkaisu, joka pohjautuu Pikselin palkittuun videosisällön hallintajärjestelmään (VCMS), kehitetään VRT:lle. Palvelu toimittaa automaattisesti catch-up-ohjelmoinnin katsojille ja muille ulkoisille jälleenmyyjille (esim. Telco-operaattoreille), mikä mahdollistaa heille laajemman yleisön tavoittamisen.

"Tämä on erittäin tärkeä projekti VRT:lle ja se, joka vie liiketoimintamme tämän alan teknologian kärkeen. Valintaprosessin aikana meille oli tärkeää valita yritys, joka on jatkuvasti osoittanut laatua ehdotetuissa ratkaisissa, luotettavuutta kyvyissään, alan syvää tuntemusta ja innovatiivista ajattelua.Piksel-tiimi tuli kärkipaikalle kaikissa arvoissa, ja olemme erittäin innoissamme saadessamme työskennellä heidän kanssaan tässä projektissa", sanoi Tom Caljon, VRT:n projektipäällikkö.

"Olemme innoissamme, että VRT on valinnut Pikselin varmistamaan, että heidän asemansa on valmis tulevaisuutta varten. Tiedostaen, että nykypäivän uskollisuus tulee vahvasta digitaalisesta mediatarjonnasta, on VRT osannut ennakoida katsojaa ja suunnitella eteenpäin tullakseen markkinajohtajaksi. VRT on ollut ja tulee olemaan tärkeä asiakas Pikselille, ja olemme innoissamme saadessamme työskennellä heidän kanssaan tässä B2C- ja B2B-projektissa", sanoi Marco Frigerio, Pikselin myyntijohtaja.

Piksel tulee tarjoamaan täydellisen end-to-end -sovellusarkkitehtuurin, jota tuetaan yhdellä back-end-alustalla, Piksel VCMS:llä, joka vastaa työnkulkujen järjestämisestä sekä EPG:stä ja metatietojen hallinnasta useiden laitteiden julkistamisessa.

Tapaa Pikselin ihmiset, kuten Marco Frigerio, TV Connect 2014:ssä Lontoossa, Englannissa 18.–20. maaliskuuta 2014 varaamalla tapaaminen verkossa. Seuraa meitä tapahtuman aikana käyttämällä osoitetta @Piksel ja osallistu keskusteluun hashtagilla #TVConnect.

Ratkaisun lanseerauksen arvioidaan tapahtuvan vuonna 2014.

Pikselistä

Piksel auttaa maailman johtavia brändejä maksimoimaan saavutettavuutensa ja paluun videon avulla.

Maailmanlaajuisesta "televisionaries"-tiimistä koostuva Piksel on auttanut suunnittelemaan, rakentamaan ja hallitsemaan online-videopalveluita suurillemediataloille, kuten AT&T:lle, Axiatalle, BSkyB:lle, Mediasetille, Sky Italylle, VRT:lle, Sky Deutschlandilleja Televisalle, sekä yritystuotemerkeille, kuten Airbusille, Barnes & Noblelle ja Volkswagenille.

New Yorkissa sijaitseva pääkonttori ja Piksel-toimistot ympäri Eurooppaa ja Amerikkaa palvelevat yli 1600:aa asiakasta yli 50 maassa.

Seuraa yritystä Twitterissä osoitteessa www.twitter.com/piksel

VRT:stä

VRT, lyhennys nimestä Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie, on flaamilainenradio- ja televisiolähetystoiminnan harjoittaja Belgiassa. VRT:llä on kolme tv-kanavaa, viisi radiokanavaa ja lisäksi digitaalisia tv-tarjontoja ja lukuisia online-tuotteita.

Contact Information