SOURCE: Piksel

Piksel

March 10, 2014 11:20 ET

Piksel Versterkt Internationaal Team voor Klantfocus

NEW YORK, NY--(Marketwired - Mar 10, 2014) - Piksel, een wereldwijde aanbieder van videodistributie-software en -diensten, heeft vandaag aangekondigd dat zij een belangrijke fase in haar groeiplan heeft voltooid middels een herstructurering van haar commerciële en oplossingsgerichte activiteiten tot een wereldwijde klantgerichte onderneming gericht op de industriële branches. Deze branches vertegenwoordigen de klanten die media als kernactiviteit hebben: Content Producers, Aggregators, and Distributors (CAD) alsook de klanten wier activiteiten ondersteund worden door media: Faith, Sports, and Enterprise (FSE).

"Piksel is een bedrijf met een groot technologisch erfgoed – wij hebben veel primeurs gekend in de online videowereld -- De eerste commerciële OTT platformen in Europa en het Midden-Oosten, de eerste aggregatie video-on-demand locatie voor uitzendinhoud in Europa, en enkele van de vroegste tweede scherm mobiele toepassingen voor gesynchroniseerd kijken op de TV. “Maar zo baanbrekend als deze initiatieven zijn geweest, zouden ze zonder de diepgaande kennis van de bedrijfsuitoefening van onze klanten en een toegewijde samenwerking om het rendement op de media-activa te maximaliseren, slechts oplossingen zijn op zoek naar een kwestie,”zei Kevin Joyce, Piksel's Commercieel Directeur.

“Te vaak wordt er in de branche gesproken over wat de technologie inhoudt, wat het doet en wat het betekent voor de klanten. Het is een vorm van navelstaren, waarbij je vooral over jezelf aan het praten bent en niet over de klant – en dat is niet waar wij voor staan,” ging dhr. Joyce verder.

Na officieel gelanceerd te zijn in augustus vorig jaar, heeft Piksel zich gericht op oplossingen die het bereik en rendement van video uitgebracht over IP maximaliseren, met oplossingen ontwikkeld volgens de uiteenlopende behoeften van klantsoorten.

"Piksel's Verkoop-, Solutions Architecture, Product Marketing, en Product-teams fungeren nu als branche-gerichte bedrijven die verzekeren dat de deskundigen daar geplaatst worden waar zij optimaal in de behoeften van onze klanten kunnen voorzien," zei Peter Heiland, Piksel's Interim Chief Executive Officer.

"In sommige gevallen betekende dit dat we teams volledig hebben geherstructureerd zodat zij zich concentreren op de klanten, niet op de technologie op zich. De fusie van onze voormalige Media Solutions Group tot een wereldwijd Solutions Architect-team onder de directe begeleiding van onze CTO, Mark Christie, is een voorbeeld hiervan. Dit team van de volgende generatie is een van de meest kritische van het bedrijf. Het is de spil tussen de klant en onze productorganisatie, en ja, zij dient niet alleen kennis te hebben van de technologie –maar vooral van de bedrijfsuitoefening van de klant, “ zei dhr. Heiland.

Piksel vermeldt met trots de volgende aanvullingen en promoties:

 • Mitch Askenas, SVP Commercieel - CAD Noord- en Zuid-Amerika
 • Kevin Burke, Directeur Sport
 • Tony Cole, Global Business Development - CAD
 • Stacie Desplanques, VP Product Marketing - CAD & FSE
 • Shaun Doyle, VP Commercieel - CAD Noord-Europa
 • Brian Kisslak, VP Global Strategic Accounts - CAD
 • Mario Pabst, Commercieel Directeur, DACH - FSE
 • Benj Smith, Algemeen Directeur - Faith
 • Jody Stark, VP Commercial, Americas - CAD
 • Hal Stiles, Directeur Solutions Architecture, Noord- en Zuid-Amerika - CAD
 • Riccardo Vescovi, Directeur Solutions Architecture, EMEA - CAD

"De behoeften van onze klanten ontwikkelen zich, en wij zullen daarin meegaan, " zei dhr. Heiland. " Ik ben ervan overtuigd dat de kennis en ervaring van onze mensen ervoor zullen blijven zorgen dat onze klanten het beste worden ondersteund in deze industrie.”

Over Piksel

Wij helpen 's werelds toonaangevende merken hun bereik en rendement te maximaliseren met video.

Bestaande uit een internationaal team van deskundigen die wij “televisionairen” noemen, heeft Piksel bijgedragen aan het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van online videodiensten voor grote mediabedrijven als AT&T, BSkyB, Celcom, Mediaset, Sky Deutschland enTelevisa, alsook grote merken als Airbus, Barnes & Noble, en Volkswagen.

Met hoofdkantoor in New York City, zijn Piksel-kantoren door heel Europa en Noord- en Zuid-Amerika te vinden en bereiken zij daarmee ruim 1600 klanten in meer dan 50 landen.

Volg het bedrijf op Twitter op www.twitter.com/piksel

Contact Information