SOURCE: DSG International plc

January 22, 2007 14:29 ET

PIXmania.com lanserar produkter för hemmet i Sverige

LONDON, UNITED KINGDOM -- (MARKET WIRE) -- January 22, 2007 -- PIXmania.com, den ledande e-handlaren för konsumentelektronik i Europa, har meddelat att ett nytt utbud av vitvaror som kylskåp, diskmaskiner och tvättmaskiner är tillgängliga för första gången i Sverige, via deras banbrytande webbplats. (1)

Svenska kunder kan välja bland mer än 40 000 produkter, och det traditionella teknologiutbudet är nu utökat med en rad vitvaror från välkända företag och en lång rad mindre hushållsapparater.

Ulric Jerome, generaldirektör för PIXmania.com i Storbritannien, Frankrike och Skandinavien sade: "Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra svenska kunder möjligheten att köpa mycket billiga hushållsapparater direkt från vår webbplats. Detta är ett mycket bekvämt sätt för kunder att köpa sådana saker som ofta är tunga och otympliga, och vi lovar att leverera dem direkt till din dörr inom 3-5 dagar, med vår 2-manna leveranstjänst. Vi har också implementerat en omfattande garantiservice med en dedikerad hjälpcentral och möjlighet för reparationer på plats av kvalificerade ingenjörer. Vi erbjuder också en rad olika betalningsmetoder som kan anpassas till dina personliga förhållanden".

PIXmania.com. Svenska kunder kan välja mellan sex olika betalningsmetoder: Kredit- eller debetkort (Visa, MasterCard), kontanter vid leverans, Solo Nordea, Handelsbanken Netpay banköverföring och presentkort.

Ulric Jerome tillade: "Efter lanseringen av PIXmania år 2000 har vi vuxit från ett franskt företag med två personer som sålde digitalkameror till en internationell e-handlare av hemelektronik och hushållsvaror med 750 anställda. Tillägget av utbudet av hushållsvaror ger oss ytterligare en fördel och ger även våra kunder fler fördelar."

(1) http://www.pixmania.com/se/se/vitvaror/46/onglet.html

- Avslutad -

Kommentar till redaktörer:

Om PIXmania

PIXmania är den enda e-handlaren av hushållsvaror som är verksam i hela Europa och som bedriver verksamhet i 26 europeiska länder genom anpassade webbplatser. PIXmania.com har mer än 5 miljoner kunder i Europa och registrerar mer än 11 miljoner enskilda besök på webbplatsen varje månad.

Vid en dedikerad telefoncentral i Paris hanterar över 150 operatörer mer än 8 000 samtal och 3 000 e-brev från dessa 26 länder – varje dag. Kunder pratar med operatörer från samma land och som både pratar kundens språk och har kunskap om produkterna som erbjuds genom webbplatsen. En telefoncentral som speglar hela Europa - 26 nationaliteter med 20 språk som arbetar tillsammans – denna verksamhet är ett mikrokosmos inom en framgångsrik europeisk gemenskap, eller minst sagt ett levande exempel på ett framgångsrikt europeiskt företag.

Contact Information