SOURCE: Titan Poker

Titan Poker

May 23, 2013 11:19 ET

PokerFest 2013 satellites lancering bij Titan Poker

Winnende spelers bij Titan Poker's wekelijkse Super Satellite toernooien zullen de poker room representeren bij de PokerFest toernooien in Roemenië en Macedonië

LONDEN, VERENIGD KONINKRIJK--(Marketwired - May 23, 2013) - Titanpoker.com, de toonaangevende online poker room in Europa, biedt zijn spelers de mogelijkheid om seats te winnen voor de komende PokerFest poker festivals die in Roemenië en Macedonië worden gehouden. Winnende spelers kunnen kiezen of ze het PokerFest Mamaia spelen, dat plaats zal vinden aan de Roemeense Zwarte Zee kust of het PokerFest Macedonië, dat wordt gehouden in Gevgelija, Macedonië (FYROM). Beide poker festivals vinden in juni 2013 plaats.

Titan Poker beloont met EUR 1200 PokerFest pakketten aan winnaars van de wekelijkse Super Satellite toernooien. Als deel van het pakket ontvangen winnaars de EUR 540+EUR 60 buy-in die bij een van beide PokerFest Main Events gebruikt kan worden. Spelers ontvangen ook geld voor vluchten, transfers en luxe hotel accommodatie.

Een PokerFest Super Satellite met een EUR 28,5 + EUR 1,5 entree en re-buys worden elke zondag om 18:30 servertijd gehouden; winnaars ontvangen het volledige EUR 1200 prijzenpakket. Hiernaast wordt een PokerFest Turbo Super Satellite met een EUR 10,45 + EUR 0,55 entree en re-buys elke vrijdag om 18:30 servertijd gehouden, die winnaars beloont met de PokerFest Main Event buy-in. Laag-geprijsde satellites lopen dagelijks in de Titan Poker software.

Het PokerFest Mamaia, het vijfde stadium in deze populaire poker serie, loopt van 16 tot 22 juni 2013 in Hotel Golden Tulip in Mamaia. Mamaia wordt beschouwd als de "Parel van de Roemeense kust" en spelers kunnen ook genieten van buitenactiviteiten.

Het PokerFest Macedonië toernooi vindt plaats van 24 tot 28 juni 2013 in het Ramada & Princess Hotel en Casino in Gevgelija, een vijfsterrenresort. Het toernooi is het eerste buitenlandse stadium in de PokerFest tour dit jaar.

Spelers die geïnteresseerd zijn in het winnen van seats voor deze spannende poker festivals kunnen de gratis poker download gebruiken en deelnemen aan Titan Poker's satellite toernooien.

Over Titanpoker.com:
Titanpoker.com is de nummer één online poker room in Europa en deel van iPoker. Titan Poker's software wordt ontwikkeld en onderhouden door Playtech, een beursgenoteerde onderneming en toonaangevende ontwikkelaar van gaming software . Met tienduizenden online spelers op piekuren garandeert Titan Poker miljoenen dollars aan maandelijkse prijzen, speciale sit 'n' go toernooien met progressieve jackpots zo hoog als $ 300.000, en beloont spelers met entrees voor grote wereldwijde toernooien. Het Titan Poker merk wordt exclusief gepromoot door Euro Partners.

Over PokerFest.ro
PokerFest is de nummer één live poker toernooi organisator in Oost en Centraal Europa met meer dan EUR 2.000.000 aan prijzen tijdens 15 poker festivals in de afgelopen 2 jaar, met buy-ins van EUR 550 tot EUR 1000. De locatie voor elk toernooi wordt zorgvuldig uitgekozen om de beste voorwaarden te scheppen voor elke deelnemer, voor de best mogelijke prijs. Onze hosts zijn alleen 4 of 5 sterrenhotels die veel diensten bieden aan de spelers. Elk staflid heeft jaren ervaring in de live gambling industrie en begrijpt wat de spelers nodig hebben. PokerFest maakt ook leuke cash games met medium en hoge inzetten beschikbaar met de meest gemakkelijke inzetstructuur in de regio. PokerFest weet dat het moderne poker toernooi niet alleen gaat over het geïnvesteerde en gewonnen geld, maar over een gehele ervaring. We nodigen je dus uit om deel te nemen aan een van onze toekomstige festivals.

Contact Information

  • Voor meer informatie neem je contact op met:
    Euro Partners
    Robin Becker
    Public Relations
    robecker @ europartners.com