SOURCE: Euro Partners and Titan Poker

Euro Partners and Titan Poker

February 10, 2013 07:09 ET

Pokerspelers strijden om $ 130.000 aan prijzengeld in Titan Pokers Grand Battle

Spelers nemen het tegen elkaar op in parallelle races in competities die een week, maand of kwartaal duren. Ze winnen prijzen door poker te spelen aan de tafels of in de toernooien van Titan Poker.

LONDEN, VERENIGD KONINKRIJK--(Marketwire - Feb 10, 2013) - Spelers strijden nu voor een deel van $ 130.000 aan prijzengeld op Titanpoker.com, de grootste online pokerroom van Europa. In de Grand Battle pokerrace, die loop tot eind maart, nemen spelers het tegen elkaar op in parallelle competities die een week, maand of kwartaal duren. De beste spelers winnen prijzen, waaronder de hoofdprijs van $ 10.000 voor de uiteindelijke winnaar.

De Grand Battle pokerrace-promotie bestaat uit 13 wekelijkse puntenraces. Bij elke race staat $ 4000 aan prijzengeld op het spel. In de 3 maandelijkse puntenraces maak je elke keer kans op $ 5000. De algemene Master Leaderboard-race loopt de hele promotieperiode en levert in totaal $ 57.000 aan prijzen op.

Spelers die bij de wekelijkse races de top 100 halen, verdienen punten voor het Master Leaderboard. Zo wordt hun uiteindelijke positie voor de hele promotie bepaald. Spelers die 3 weken op rij de hoogste posities bereiken, verdienen extra Master Leaderboard-punten.

De beste zes spelers van elke wekelijkse race mogen het tegen elkaar opnemen in een "Ultimate Battle"-jackpottoernooi met een gegarandeerde prijs van $ 500 voor de winnaar. Als een speler meerdere "Ultimate Battle"-toernooien op rij weet te winnen ontvangt hij nog eens $ 500 extra voor elke opeenvolgende overwinning.

Om mee te doen aan de de Grand Battle-promotie moeten spelers zich aanmelden op de Titan Poker-website. Nieuwe spelers worden aangemoedigd de gratis pokersoftware te proberen en mee te dingen naar een deel van de prijzenpot van de Grand Battle.

Over Titanpoker.com:
Titanpoker.com is de grootste online pokerroom van Europa en onderdeel van het iPoker-netwerk. De software van Titan Poker wordt ontwikkeld en bijgehouden door Playtech, een toonaangevende ontwikkelaar van kansspelsoftware. Titan Poker heeft tijdens piekuren tienduizenden spelers, betaalt per maand gegarandeerd miljoenen aan prijzengeld uit, organiseert speciale sit 'n' go-toernooien met progressieve jackpots tot wel $ 300.000 en beloont spelers met plaatsen voor mondiale pokertoernooien. Het merk Titan Poker wordt exclusief gepromoot door Euro Partners.

Contact Information

  • Neem voor meer informatie contact op met:
    Euro Partners
    Robin Becker
    Public Relations
    robecker @ europartners.com