SOURCE: RAE Systems

RAE Systems

June 07, 2012 03:01 ET

RAE Systemer muliggør fjernadgang til Real-Time Gas, Stråling, Biometriske data til at forbedre reaktionssikkerheden og reducere reaktionsevnetiden

ProRAE Guardian Real-Times trådløse sikkerhedssystem leverer tidskritiske data om giftige og brandfarlige gasser og kemiske krigsvåben, stråling, og responderes fysiologiske tilstand og placering

COPENHAGEN, DENMARK--(Marketwire - Jun 7, 2012) - RAE Systemer, der er de førende inden for måleudstyr til gasforsyning og strålingsløsninger ,offentliggjorde i dag deres ProRAE Guardian Real-Times trådløse sikkerhedssystem til indsatspersonel, militære og nationale sikkerhedsinteresser i Europa. Det trådløse sikkerhedssystem leverer real-time data om giftige gasser og stråling, kombineret med meteorologiske oplysninger og fysiologiske status og placering af indsatspersonel.

ProRAE Guardian System reducerer reaktionstiden og forbedrer sikkerheden for en bred vifte af applikationer, herunder: HazMat og beredskab, CBRNe’s afsløring af stoffer (kemiske, biologiske, radiologiske, nukleare og eksplosive), national sikkerhed, politi, bombebortskaffelse, beskyttelse af offentlige mødesteder og brandvæsen.

Det nye ProRAE Guardian Real-Times trådløse sikkerhedssystem giver en uovertruffen respondersikkerhed og hjælper indsatspersonel til bedre at beskytte samfund, og sikre at reglerne for håndtering af farlige materialer overholdes.

Real-time information er afgørende for indsatspersonel
Beredskabspersonnellet bliver, når katastrofen rammer, tvunget til at foretage kritiske og hurtige beslutninger. RAE Systemers ProRAE Guardian REAL-Times trådløse sikkerhedssystem giver de første respondere mulighed for at oprette et hurtigt anvendeligt og sikkert trådløst trusselsregistreringssystem, der indbefatter en bred vifte af personel fra RAE Systemer og andre godkendte tredjeparter, samt giver undersøgelsesresultater og skærmbilleder over områder for at opdage og spore:

  • Giftige industrikemikalier (Toxic Industrial Chemicals (TICs/TIMs))
  • Brandfarlige gasser
  • Kemiske krigsvåben(Chemical Warfare Agents (CWA))
  • Stråling
  • Meteorologiske forhold
  • GPS-baserede positionsoplysninger
  • Responderes fysiologiske tilstand

ProRAE Guardian trådløse sikkerhedssystem leverer en Real-Time mobil kommandocentral
ProRAE Guardian Real-Times trådløse sikkerhedssystem muliggør en hurtigere og datadrevet beslutningsproces, der redder liv og værdier. Situationsbetingede data, der er opnået fra flere responderteams, kan øjeblikkeligt sikkert fordeles gennem internettet for at underbygge missionskontrollen ved forenkling af koordineringen af fælles operationer og tillader eksterne eksperter, der kan hentes ind i Real Time.

RAE Systemers ProRAE Guardian ReaL-Times trådløse sikkerhedssystem understøtter nu virksomhedens bærbare ToxiRAE Pro single-gas-skærme, MultiRAE multi-trusselsdetektorer, GammaRAE II R’s strålingsdetektorer, AreaRAEs transportable multi-gas- og strålingsinstrumenter, BioHarness’s biometriske enheder og godkendte tredjepartsinstrumenter. Dette øger yderligere omfanget af tilsluttede trusselsregistreringsværktøjer til rådighed for beredskabspersonellet og CBRNe’s sammenslutning.

RAE Systemers trådløse skærme sender automatisk real-time sensordata og alarmer til ProRAE Guardian. Dette giver nødhjælpspersonellet mulighed for at fokusere på deres job og eliminerer behovet for at indberette aflæsninger over radioen. Systemet giver også beredskabspersonnellet et objektivt billede af en responders fysiologiske tilstand. ProRAE Guardian er kompatibel med den valgfrie PlumeRAE modellering og HazRAE softwareunderstøttelse for farligt materiale for at øge offentlighedens og nødhjælpsresponderes sikkerhed. Hvert instrument, der er en del af ProRAE Guardian Real-time trådløse sikkerhedssystem, er blevet certificeret som egnet til brug i ATEX/IECEx Zone 1 og CSA klasse I og division 1 (farlige steder).

”Real-Times fjernadgang til hændelsesoplysninger bør være en nødvendig sikkerhedskomponent i Hazmat respons og CBRNes påvisningsoperationer," udtalte Thomas Negre, Vice Præsident for produkt og marketing hos RAE Systemer." RAE Systemer har ført an i trådløse gas- og strålingsregistreringer i mere end et årti. Virksomheden har leveret gennemprøvede løsninger på skadestuerespondere og CBRNe’s sammenslutning til fjernovervågning af trusselsvurderingsdata i real time og opnå hurtigere beslutningsprocesser."

Tilgængelighed
ProRAE Guardian REAL-Times trådløse sikkerhedssystem for førstehåndsrespondere og alle understøttede skærme vil blive afsendt fra København den 30. juni 2012. Ordrer vil blive accepteret gennem autoriserede RAE Systemdistributører startende den 18. juni 2012. Kunder, der er interesseret i yderligere oplysninger eller vil købe ProRAE Guardian Real-time trådløse sikkerhedssystem, bør kontakte RAE Systemers lokale distributør eller deres regionale salgschef. Fase to i udviklingen af virksomhedens trådløse sikkerhedssystem vil være rettet mod industrielle sikkerhedsapplikationer.

Lær mere, se mere

1.) For at opleve ProRAE Guardian Real-times trådløse sikkerhedssystem på første hånd, kan du besøge RAE Systemer (Hal: 9,1; Stand: B94) på ACHEMA 2012 Messen i Frankfurt am Main den 18.-22. juni, 2012.

2.) Hvis du vil vide mere om ProRAE Guardian Real-times trådløse sikkerhedssystem, skal du klikke HER (http://www.raesystems.com/products/prorae-guardian)

3.) Oplev en 3-D-tur med trådløs gasdetektering på en brandlokation og se en video om, hvordan real-time detektering kan hjælpe nødhjælpspersonel med at foretage tidstro beslutninger HER (http://www.raesystems.com/emergency-responder/#)

Om RAE Systemer Inc.
RAE Systemer innoverer, udvikler og fremstiller gassensorer og strålingsdetektorer. Virksomheden tilbyder et komplet sortiment af faste og bærbare gasdetektor løsninger, herunder håndholdte og personlige kemiske forbindelser og strålingsmåleudstyrsinstrumenter. RAE Systemers afprøvede real-time sikkerheds- og trusselsregistreringssystemer er blevet anvendt af verdens ledere ved olie og gas, brande og HazMats, industrielle sikkerhed, nationale sikkerhed og miljø markeder og hjælper med til at redde liv og at opretholde sikkerheden i 120 lande. Virksomhedens brancheførende gassensorer og strålingsmåleudstyr er bredt anerkendt for deres præstationer og pålidelighed. RAE Systemers europæiske hovedkvarter er placeret i København, Danmark. Læs mere på http://www.raesystems.eu.

Contact Information