SOURCE: RAE Systems

RAE Systems

July 04, 2012 04:01 ET

RAE Systems lancerer en ny RAEGuard 2 fotoioniseringsdetektor med højtudviklede egenskaber til overvågning af ustabile, organiske forbindelser

COPENHAGEN, DENMARK--(Marketwire - Jul 4, 2012) - RAE Systems, der er førende inden for løsninger på gas- og strålingspåvisning samt transportable detektorer, offentliggjorde i dag deres nye, stationære RAEGuard 2 fotoioniseringsdetektor (PID) med fast hoved, som indeholder højtudviklede egenskaber til overvågning af ustabile, organiske forbindelser (VOC’er). De nye RAEGard 2 PID’er tilbyder vedvarende overvågning med hurtigere reaktionstid, en bedre præcisionsgrad af målinger under forskellige vejrforhold samt reducerede vedligeholdelsesomkostninger.

En PID er et af de vigtigste redskaber, der bruges af arbejderbeskyttelsespersonale til måling af giftige kemikalier ved niveauerne ppm (dele per million) og nu også ppb (dele per billion). PID-detektorer bruges i vid udstrækning af blandt andre raffinaderier samt petrokemiske fabrikker, kraftværker, systemer til genvinding af opløsningsmidler, malings- og belægningsprocesser, spildevandsbehandlingsværker til overvågning af deres omgivelser og til at sikre medarbejdernes sikkerhed.

“Som en brancheførende leverandør af gas- og kemikaliedetektorer til store firmaer, der arbejder i farlige omgivelser, søger RAE Systems hele tiden at udnytte sit teknologiske lederskab og forståelse af kundernes behov for at øge den industrielle sikkerhed,” siger Thomas Negre, vicedirektør for markedsføring og produkter hos RAE systems. ”RAEGuard 2 PID'er symboliserer endnu et skridt i den retning og tilbyder fremskridt, som er værdifulde for arbejderbeskyttelsespersonalet til sikring af medarbejdernes sikkerhed.”

RAEGuard 2 PID tilbyder vedvarende VOC-overvågning på farlige og ikke-farlige områder. Vores navnebeskyttede tredjegenerations PID-sensorteknologi tillader et bredt udvalg af opløsninger, som kan være så lave som 10 ppb og så høje som 1000 ppm. Vedligeholdelsesomkostningerne er blevet reduceret betydeligt på grund af en sensormodul, der er nem at flytte. Sensoren og lampen kan flyttes uden redskaber og serviceres på farlige områder. Ydermere giver det strømlinede design med indbygget pumpe en hurtigere reaktionstid, og fugtkompensering er blevet tilføjet for at sikre præcise målinger under forskellige, atmosfæriske forhold.

“INEOS anser sine medarbejdere som virksomhedens vigtigste aktiver, og deres beskyttelse er af største betydning for firmaet,” siger Eric Mayol, analysechef for firmaets raffinaderi i Lavera, Frankrig. ”Den nye RAEGuard 2 PID leverer øget sikkerhed inden for overvågning af ustabile, organiske forbindelser på en effektiv og enkel måde, som gør os i stand til at opretholde sikre omgivelser for vores medarbejdere.”

RAEGuard 2 PID anvender en intelligent procesplatform og digital sensorteknologi og understøtter adskillige sortimenter og opløsninger. Dens eksplosionssikre, rustfrie stålindkapsling gør den egnet til anvendelse udendørs i farlige miljøer. PID’erne er designet til at give mulighed for at fjerne den digitale PID-modul på farlige områder, hvilket forenkler kalibreringen og reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.

Tilgængelighed
RAEGuard 2 PID er nu tilgængelig i Europa og andre lande, som støtter ATEX- og IECEx-certificeringsstandarder, og er tilgængelig gennem såvel firmaet som autoriserede samarbejdspartnere med RAE Systems. Kunder, som er interesserede i information om eller køb af RAEGuard 2, bedes kontakte RAE Systems’ lokale distributør eller deres regionale salgschef. HER (http://www.raesystems.eu/company/contact-us).

Læs mere, se mere

Om RAE Systems Inc.
RAE Systems designer og producerer samlede redskaber til overvågning af gas og stråling. Firmaet tilbyder et bredt sortiment af stationære og bærbare løsninger, herunder personlige, håndholdte og transportable enheder til detektion af kemiske elementer og stråling. RAE Systems beviste, tidstro sikkerhedssystemer er blevet anvendt af ledere i olie- og gasbranchen, markedet for brandfarlige og farlige materialer, markedet for industriel sikkerhed, national sikkerhed, og miljøbranchen verden over, hvilket medvirker til at redde liv og bevare sikkerheden i 120 lande. Firmaets brancheførende overvågningsløsninger til detektion af gas stråling anerkendes i vidt omfang for deres præstation og pålidelighed. RAE Systems’ europæiske hovedkvarter er beliggende i København. Læs mere på http://www.raesystems.eu.

Contact Information