SOURCE: RAE Systems

RAE Systems

June 07, 2012 03:01 ET

RAE Systems' nye AutoRAE 2 Automatisk test- og kalibreringssystem holder gasmonitorer pålidelige, arbejderne sikre og overholder kravene til anlægget.

AutoRAE 2 gør testning, kalibrering, opladning af gasmonitorer, og styring af optegnelser, så let som at trykke på en knap

COPENHAGEN, DENMARK--(Marketwire - Jun 7, 2012) - RAE Systems, den førende leverandør af kombinerede gas- og strålings sporingssystemer offentliggjorde i dag deres nye AutoRAE 2 automatiske test- og kalibreringssystem i MultiRAE familen af monitorer til brug ved multi-trusler. Det nye system er let at bruge, og alligevel et slagkraftigt redskab, som hjælper organisationer til at holde deres udstyr til sporing af gas fejlfri og brugervenlig, samtidig med at det overholder regeringsregulativer og internationale regler og procedurer.

AutoRAE 2 klarer automatisk test og kalibrerer sensorer, efterprøver at gasmonitorers visuelle og hørbare alarmer fungerer, genererer test- og kalibreringsrapporter og udskriver dem på en direkte forbundet printer. Alt dette uden brug af specialiserede serviceteknikere.

"Den regelmæssige testning og kalibrering af gasmonitorerne sikrer, at instrumenterne altid er præcise og pålidelige i potentielt dødbringende omgivelser. Disse sikkerhedskrav er stillet af regeringsregulativer og håndhæves gennem internationale regler af vores kunder – fra olieraffinaderier og kemikalieproducenter til team, der er ansvarlige for sundhedsfarligt materiale, og serviceudbydere af miljøoprydning,” udtalte Thomas Negre, Vicepræsident for Produkter og Marketing i RAE Systems. "Indtil nu, har man testet og kalibreret MultiRAE monitorer manuelt, hvilket kunne være langtrukkent og tidsrøvende. Med den nye AutoRAE 2, er det at sikre overensstemmelse mellem monitortest og kalibreringskrav ikke længere en kompliceret sag. Alt, hvad der er nødvendigt er at placere monitoren i dens holder og trykke på en knap – så simpelt er det.”

The AutoRAE 2 er modulopbygget, skalerbar og let at konfigurere, så den passer til den enkelte kundes behov. AutoRAE 2 kan bestå af noget så enkelt som en selvtændig holder hvormed man tester, kalibrerer og oplader ét instrument ad gangen, eller så kraftfuld som et kontrolbaseret system, der understøtter så mange som 10 monitorer og 5 forskellige gascylindre. Uanset konfiguration, så kan AutoRAE 2 tilpasses en variation af kalibreringsgasser, inklusiv eksotiske gasser som ammoniak, klor, fosfan, svovldioxid og andre.

Systemet er optimeret til feltbrug på steder, hvor adgang til en computer ikke er muligt eller belejliget, da det ikke kræver en PC eller et netværk for at kunne fungere. Det kan også fastgøres på en væg eller oven på en arbejdsbænk. AutoRAE 2 understøtter for tiden MultiRAE Lite (pumpet), MultiRAE og MultiRAE Pro monitorer, men kan også arbejde med ToxiRAE Pro personlige monitorer, 3000 serie PIDs og nye bærbare instrumenter i fremtiden.

Tilgængelighed
AutoRAE 2 til MultiRAE pumpede monitorer (MultiRAE Lite (pumped), MultiRAE, and MultiRAE Pro) vil blive afsendt fra København den 30. juni 2012. Ordrer modtages gennem autoriserede RAE Systems forhandlere fra den 18. juni 2012. Kunder der ønsker yderligere information eller purchasing the AutoRAE 2 should contact their RAE Systems distributor or regional sales manager.

Lær mere, se mere

1. For at opleve AutoRAE 2 Automatic Test- og Kalibreringssystem på første hånd, så besøg RAE Systems (Hal: 9.1, Stand: B94) på ACHEMA 2012 Udstillingen i Frankfurt am Main fra den 18.- 22. Juni, 2012.

2. For at bede om en demo af den nye AutoRAE 2, klik HER (http://learn.raesystems.com/request-demo-us)

3. For at se en videodemonstration af det nye AutoRAE 2 Automatisk test- og kalibreringssystem , klik HER (http://www.raesystems.com/products/autorae-2)

Om RAE Systems Inc.
RAE Systems designer og producerer forbundne instrumenter til sporing af gasser og stråling. Virksomheden tilbyder et fuldt sortiment af fixed og transportable løsninger, inklusive personlige, håndholdte og transportable instrumenter til sporing af kemikalier og stråling. RAE Systems' dokumenterede real-time systemer er blevet udviklet af ledere indenfor olie og gas, brand og kemikaliebeskyttelse , industriel sikkerhed, national sikkerhed og miljømæssige markeder verden over, hjulpet med at redde liv og opretholde sikkerheden i 120 countries. Virksomhedens industriførende løsninger til sporing af gasser og stråling er bredt anerkendt for deres resultater og pålidelighed. RAE Systems' europæiske hovedkvarter ligger i København, Danmark. Læs mere på http://www.raesystems.eu.

Contact Information