SOURCE: RAE Systems

RAE Systems

September 05, 2012 11:41 ET

RAE Systems nye RAEPoint Fixed Head Wireless Relay forøger sikkerheden for arbejdere i farlige omgivelser i industrien.

Trådløst fjernbetjent alarmberedskabssystem, der giver sikkerhedsledere en hurtig deployerbar, økonomisk løsning.

COPENHAGEN, DENMARK--(Marketwire - Sep 5, 2012) - Arbejdere på store industrielle anlæg og olie- og gasudforskningssteder står over for en konstant trussel om at blive udsat for sure og brandbare gasser på potentielt farlige niveauer. Fjernbetjente alarmberedskabssystemer er af afgørende betydning for at advare dem om disse potentielle farer, især hvor lokale alarmenheder simpelthen ikke er synlige eller tilstrækkeligt højtlydende til at kunne dække et bredere område.

For at håndtere dette område annoncerede RAE Systems Inc., der er førende mht. levering af innovative gassensorer og stråledetektorløsninger , i dag deres nye RAEPoint Fixed Head Wireless Relay, et eksplosionssikret, trådløst apparat som både forøger rækkevidden og gør fjernbetjening funktionel over et trådløst maskenet.

RAEPoint kommunikerer med trådløse detektorer og kontroller og kan bruge alle sine fem indvendige relæer til at udløse hørlige og synlige alarmer. RAEPoint relæet udløser eksterne alarmer og lys for at give ekstra alarmadvarsel i støjende omgivelser. Alarmer i farlige omgivelser kan nu vises ikke blot i gasmonitorer og i værtskontrollen, men også på fjerne steder via trådløse relækontakter.

Ved at tilvejebringe trådløs forbindelse til fjerne alarmberedskabssystemer kan brugere af RAEPoint spare vigtig tid og de udgifter, der kræves, når der skal trækkes signalkabler i farlige omgivelser. Ud over dette forbedrer trådløs forbindelse hastigheden af systemdeployering og forøger arbejdersikkerheden ved at fjerne risikoen for at snuble over ekstra kabler.

"RAEPoint højner sikkerhedsniveauet for arbejdere i farlige omgivelser ved trådløst at forøge rækkevidden af alarmadvarsler og leverer denne kritiske brugerfordel til en lavere pris,” sagde Chris Toney, RAE Systems Chief Operating Officer. "RAE Systems bestræber sig kontinuerligt på at udvide deres lederskab mht. at forbedre arbejdersikkerhed gennem deres bestræbelser inden for forskning og udvikling, der fokuserer på udviklingen af innovative teknologier."

Fjernrelæet fungerer som en trådløs router, der udvider rækkevidden af det trådløse maskenet med op til 300m punkt-til-punkt og giver redundans ved at tilføje et ekstra router-knudepunkt. RAEPoint er certificeret til ATEX Zone 1 farlige steder og er kompatibelt med alle RAE Systems MeshGuard trådløse gasdetektorer og Mesh Routers. RAEPoint tilbydes som en separat løsning eller som del af en integreret trådløs alarm barløsning, monteret og præinstalleret med to 5J xenon lygter og et 10db horn. Hver RAEPoint kan konfigureres som en fjern- eller værtsrouter på et trådløst maskenet.

RAEPoint relæindstillinger kan konfigureres fuldt trådløst via systemkontrollen. RAEPoint kan også konfigureres som trådløs vært og kommunikere direkte med detektorer. Dette giver en lokaliserbar alarmadvarselsløsning, som ikke kræver en kontrol.

Tilgængelighed
RAEPoint vil blive introduceret i Europa og i andre regioner, der overholder ATEX and IECEX sikkerhedsstander for farlige områder. Produktet vil være til rådighed i forskellige konfigurationer og som separat trådløs enhed.

Lær mere. Se mere

1.) For at lære mere om RAEPoint klik HER (http://www.raesystems.eu/products/raepoint).
2.) Se en video om MeshGuard, det intelligent forbundne system til gasdetektion. HER (http://www.youtube.com/watch?v=7dvFXzsatHY).
3.) Anmod om yderligere oplysninger HER (http://www.raesystems.eu/company/contact-us)

RAE Systems innoverer, designer og producerer gassensorer og stråledetektorer. Virksomheden tilbyder en fuld række af stationære gasdetektorer og bærbare gasdetektorløsninger, inklusiv håndholdte og personlige kemiske-, kompound- og stråledetektorinstrumenter. RAE Systems’ efterprøvede real-time sikkerheds- og trusselsdektorsystemer er blevet anvendt af verdensledere ved olie- og gasbrande, og hazmat, industrisikkerhed, national sikkerhed og miljø markeder til at hjælpe med at redde liv og opretholde sikkerhed i 120 lande. Virksomhedens industriførende gassensorer og stråledektektorløsninger er bredt anerkendt for deres ydeevne og stabilitet. RAE Systems er hjemmehørende i Silicon Valley. Lær mere på http://www.raesystems.com.

Contact Information