SOURCE: Riverbed Technology

Riverbed Technology

September 05, 2013 02:00 ET

Riverbed introducerer Single Appliance til administration af applikations- og netværksydelse

Riverbed Performance Management når milepæl inden for produktintegration

KØBENHAVN, DANMARK--(Marketwired - Sep 5, 2013) - Riverbed Technology, som leverer kontrol og optimering af applikationer, bekendtgjorde i dag en betydelig milepæl i integrationen af produktfamilierne Riverbed Cascade og OPNET med introduktionen af deres single appliance med integreret application aware network performance management (applikationsbevidst netværksadministration) (aaNPM) og application performance management (applikationsadministration) (APM). Denne højtydende løsning giver mulighed for administration af start til slut-ydelser fra deep dive packet- og netværksanalyse gennem applikationstransaktioner og slutbrugererfaringer (EUE). Med denne lancering har kunderne nu en enkelt løsning til at hjælpe med at maksimere ydelse, tilgængelighed og produktivitet for deres vigtige applikationer.

Shark-modulet til AppResponse Xpert® er inkluderet i denne bekendtgørelse og giver netværksintelligens til applikationsydelse og AppResponse Xpert integrationen med Profiler-anordningen og Pilot software, der giver applikationsforståelse i overordnet ydelsesadministration. Endvidere introducerer Riverbed den nye AppResponse Xpert 6000-anordning til krævende, højeffektive applikationsinfrastrukturer. Tilsammen løser disse nye kapaciteter udfordringerne ved at levere konsistent og pålidelig applikationsydelse, efterhånden som virksomheder virtualiserer deres datacentre, konsoliderer filialkontorer og understøtter flere mobile slutbrugere.

Ifølge en ny Forrester Consulting-undersøgelse bestilt af Riverbed i august 2013, "Forrester's idéelle værktøjssæt til styring af applikationsydelse for bedre forretningsydelse", spildte 52 procent af de it-processer, der blev undersøgt, mere end 20 procent af deres operationelle ressourcer på at spore og korrigere problemer. Oveni virksomhedens tab af produktivitet og skade på brand'et lider it-produktiviteten også under disse omstændigheder, da der indkaldes ressourcer fra deres normale arbejde for at udføre utilsigtede og uforudsete opgaver.

AppResponse Xpert med Shark-modulet kombinerer slutbrugererfaring, applikationstransaktionsanalyse og deep network intelligence i en enkelt samlet anordning til effektiv overvågning og fejlsøgning af ydelsesproblemer på tværs af applikationslag, globale netværk og diverse brugerenheder. Dette giver it-afdelingerne mulighed for et kig ind i områder, hvor problemstillinger kan opstå, og hjælper dem med hurtigt at identificere og diagnosticere situationer for at minimere applikationernes nedetid.

"Som Riverbed Cascade-kunde gennem længere tid er vi begejstrede for muligheden for nu at væve OPNET AppResponse Xpert sammen med Cascade Profiler," udtaler John DeBella, arkitekt i infrastruktur hos Teradyne, Inc. "Teradynes kunder og ansatte er afhængige af vores netværk og applikationer for hurtigt at løse nogle at de sværeste testudfordringer i elektronikindustrien i dag - vores kunder har ikke råd til en forsinket eller langsom netværks- eller applikationsydelse. Med kombinationen af AppResponse Xpert og Shark-modulet tilfører vi slutbrugererfaring og transaktionsovervågning til de deep network kapaciteter, vi er vant til med Cascade Shark. En enkelt anordning, der giver så vidtstrakte kapaciteter til administration af applikationsydelse, ændrer hele spillet for os."

"De to verdener APM og NPM skal samles, hvis it-organisationer skal være succesfulde ved overgangen til applikationscentrale arbejdsprocesser," udtaler Jim Frey, underdirektør hos Enterprise Management Associates. "Med denne bekendtgørelse viser Riverbed, at de er på rette spor efter anskaffelsen af OPNET til at levere sikre, integrerede produkter, der gør APM/NPM-konvergens til virkelighed."

Cascade Shark-modul til OPNET AppResponse Xpert

I tillæg til den eksisterende stand alone-løsning Cascade Shark tilfører det valgfri Cascade Shark-modul til AppResponse Xpert den udbytterige netværksintelligens Cascade Shark for at supplere den eksisterende slutbrugeroplevelse, overvågnings- og transaktionsanalyse leveret af AppResponse Xpert. Tilføjelse af Cascade Shark-modulet skaber en enkelt, samlet anordning, der kombinerer slutbrugererfaring, applikationstransaktionsanalyse og deep network intelligence og eliminerer behovet for at indsætte adskillige anordninger på samme lokation. Derudover fremskynder Cascade Shark-modulet fejlfinding på netværk med effektive arbejdsgange og dybere netværksindsigt.

OPNET AppResponse Xpert integration med Cascade Profiler og Cascade Pilot

Med denne bekendtgørelse kan AppResponse Xpert sende data til Cascade Profiler. Disse data, kombineret med data fra Cascade Gateways, Cascade Shark-anordninger og virtuel software og Riverbed Steelhead® anordninger, giver synlighed fra start til slut og gør global overvågning og fejlsøgning mulig. Dette giver nu mulighed for Cascade Profilers virksomhedsomfattende brugerflade og arbejdsprocesser ved ydelsesadministration til at integrere direkte ind i, og med, AppResponse Xpert.

Derudover er Cascade Pilot software forenet og integreret med AppResponse Xpert og AppTransaction Xpert for at strømline fejlsøgning og hjælpe datastrømmen mellem de to produkter. Pakkeanalysesoftware, Cascade Pilot giver brugere mulighed for hurtigt at analysere multi-terabyte pakkeoptagelser på fjerntliggende AppResponse Xpert-anordninger (i tillæg til Cascade Shark-anordninger og virtuel software og Riverbed Steelhead produkter) uden at overføre store pakkeklipsfiler på tværs af netværket. Det strømliner også processen med at åbne store pakkefiler i AppTransaction Xpert.

OPNET AppResponse Xpert 6000-anordning

Anordningen AppResponse Xpert 6000 leverer den lagrings- og high-speedanalyse, der er nødvendig for at holde trit med high speed-netværk og bevare pakkedata længere. AppResponse Xpert 6000 er en anordning, der behandler og skriver til diske på op til 2x10Gbps line rates og leverer 48TB pakkelagring, der kan udvides til 264TB.

Flere end 22.000 organisationer på verdensplan regner med Riverbed for at forstå, optimere og konsolidere deres it-infrastruktur gennem løsninger, der overvinder ydelsesproblemer forårsaget af afstand, fordelt databehandling og altid voksende mængder af data. Efterhånden som it-organisationer går om bord i strategiske initiativer til at virtualisere, konsolidere og flytte arbejdsbyrder til cloud-miljøer, flyttes brugerne længere væk fra deres data. Langsomme applikationer, langsomme filoverførsler og ineffektive hjemmesider kan have negativ indflydelse på gennemførelse og succes for disse initiativer. Riverbed forvandler it-ydelse ved at levere løsninger, der spænder fra WAN-optimering, lagerlevering, applikationsbevidst administration af netværksydelser, administration af applikationsydelse, kontrol af applikationslevering, optimering af webindhold (WCO) og beskyttelse af cloud-data. Ved at tilbyde den bredeste portefølje af ydelsesløsninger, der leverer hvor som helst, og optimering af enhver applikation, giver Riverbed organisationer mulighed for at øge produktivitet og effektivitet, mens forretningens overlevelsesevne og omkostningskontrol forbedres.

Yderligere ressourcer

- Facebook
- LinkedIn
- Riverbed Blog
- Riverbed Community
- Twitter (@Riverbed)
- YouTube

Fremadrettede udsagn

Denne pressemeddelelse indeholder fremadrettede udsagn, herunder udsagn om den forventede efterspørgsel og ydelser fra Riverbed produkter og tjenester, de potentielle frigivelser af fremtidige produkter, og kapaciteten for de produkter, der endnu ikke er frigivet. Disse fremadrettede udsagn involverer risici og usikkerheder, såvel som antagelser om, at hvis de ikke fuldt ud realiseres eller er ukorrekte, kunne det bevirke at vore resultater afviger væsentligt fra det anførte eller det underforståede i sådanne fremadrettede udsagn. De risici og usikkerheder, som kunne bevirke at vore resultater afviger væsentligt fra det anførte eller det underforståede i sådanne fremadrettede udsagn, omfatter vores evne til at reagere på trends og udfordringer i vores forretning og de markeder, hvori vi opererer, og vores evne til at forudse markedets behov eller udvikle nye eller forbedrede produkter til at opfylde disse behov; vedtagelsessatsen for vores produkter; vores evne til at etablere og opretholde vellykkede relationer med vores distributionspartnere; vores evne til at konkurrere i vores branche; udsving i efterspørgslen; salgscyklus og priser på vores produkter og tjenesteydelser; knaphed eller prisudsving i vores forsyningskæde; vores evne til at beskytte vores immaterielle rettigheder; generelle politiske, økonomiske og markedsmæssige forhold og begivenheder og andre risici og usikkerhedsfaktorer, der er beskrevet mere detaljeret i vores dokumenter som blev indsendt til eller forelagt Securities and Exchange Commission. Mere information om disse og andre risici, der kan have indflydelse på Riverbeds virksomhed, er fremsat i vores 10-K rapport indgivet til SEC (Det Økonomiske og Sociale Råd) for perioden, der sluttede 31. december 2012, og vores efterfølgende kvartalsrapporter indgivet til SEC. Alle fremadrettede udsagn i denne pressemeddelelse er baseret på oplysninger, der dags dato er til rådighed for os, og vi påtager os intet ansvar for at opdatere disse fremadrettede udsagn. Ethvert fremtidigt produkt, funktion eller relaterede specifikationer, der kan refereres til i denne udsendelse er kun til orientering og er ikke forpligtelser til at levere nogen teknologi eller forbedring. Riverbed forbeholder sig ret til at ændre de fremtidige produktplaner på ethvert tidspunkt.

Om Riverbed

Riverbed leverer optimering af applikationer til globalt forbundene virksomheder. Med Riverbed kan virksomheder med succes og intelligens gennemføre strategiske initiativer såsom virtualisering, konsolidering, cloud computing og gendannelse uden frygt for at kompromittere ydeevne. Ved at give virksomhederne den platform, de har brug for for at forstå, optimere og konsolidere deres IT, hjælper Riverbed virksomhederne til at opbygge en hurtig, flydende og dynamisk IT-arkitektur, der flugter med de forretningsmæssige behov i organisationen. Yderligere oplysninger om Riverbed er tilgængelig på www.riverbed.com.

Riverbed og ethvert Riverbed produkt eller servicenavn eller logo, der bruges her, er varemærker tilhørende Riverbed Technology, Inc. Alle andre varemærker, der anvendes her, tilhører deres respektive ejere.

Contact Information