SOURCE: Riverbed Technology

Riverbed Technology

August 13, 2013 02:30 ET

Riverbed leverer acceleration overalt med branchens mest omfattende WAN optimeringsløsning

Den markedsførende WAN optimeringsløsning er specialbygget til Cloud infrastrukturer og hybride netværk

KOBENHAVN, DANMARK--(Marketwired - Aug 13, 2013) -  Riverbed Technology, firmaet som leverer applikationsydelser har i dag udvidet sin markedsføring med Steelhead® wide area network (WAN) optimeringsproduktfamilien med tilføjelsen af en ny hardwareenhed samt en opgradering af Steelhead softwaren, der gør det muligt for deres WAN optimimeringsløsninger at accelerere en større del af entrepriseinfrastrukturen og samtidig udvide IT-kontrol og lette administrering, inklusive mindre afdelingskontorer, cloud infrastrukturer, SAAS applikationer og placeringer betjent af hybride netværk. Disse udvidelser gør Steelheads produktfamilie i WAN optimering til en endnu vigtigere del af levering af applikationer på tværs af hele virksomheden og udvider engagementet fra Riverbed® i leveringen af acceleration overalt.

Forbedringerne i Steelhead produktfamilien inkluderer et opgraderet Riverbed optimeringssystem (RiOS®) 8,5, den software, der styrer de markedsførende Riverbed Steelhead WAN optimeringsløsninger og tilføjelsen af de nye hardwareenheder i Steelhead CX 255 serien. Sti-valg, en ny funktion i RiOS 8,5, forenkler administrationen af hybrid MPLS og internet og leverer samtidig maksimal ydelse. Nye optimeringsapplikationer udvider Steelhead-enhedernes føring inden for levering af det største udvalg af optimeringsapplikationer, der er vigtige for branchen. Integration med Riverbed Cascade Profiler, en førende applikation-overvågende netværk-performance administrationsløsning, hjælper IT-chefer med at opfylde applikations-SLA'er. Disse forbedringer og tilføjelser til den prisbelønnede Steelhead produktfamilie gør det muligt for IT-organisationer mere omkostningseffektivt at give slutbrugerne på tværs af organisationen den ydelse, de har brug for, og samtidig bevare kontrollen og minimere kompleksiteten.

"Det er vigtigt for os at implementere nye teknologier, der hjælper os med at reducere omkostninger, øge produktiviteten og forbedre samarbejdet" siger Ray Sirois, IT-direktør for Wright-Pierce, en førende leverandør af vand, spildevand og infrastrukturelle, tekniske tjenester. "Ved at levere en accelereret, omkostningseffektiv ydelse på tværs af hele vores infrastruktur er Riverbed WAN optimeringen kernen i vores evne til at forbedre både den måde og det tempo, vores medarbejdere arbejder på."

IT-organisationer står i dag over for krav fra deres slutbrugere om adgang og hastighed på deres netværk, uanset enhed eller placering, der dog stadig skal administreres effektivt og sikkert. Med deres brede udvalg af optimeringsapplikationer og implementeringsindstillinger, nem installation og administration - og nu med mulighed for at administrere mange adgangsmuligheder - er Riverbed WAN optimeringsløsninger i en unik position til at give virksomhederne mulighed for at styre disse komplekse IT-miljøer.

"Netværksdesignere bør revidere WAN-arkitekturerne for at forbedre ydelsen af de eksterne cloud-applikationer og ressourcer. Internet VPN'er og ethernettjenester vil få en større rolle inden for WAN-entreprise i de næste to til fire år, men dette vil i høj grad blive som en del af et hybridnetværk blandet med MPLS-tjenester for at tilsikre den levering af ydeevne, tilgængelighed og funktionalitet, som virksomhederne ønsker", bemærkede Gartner, analytiker hos Andrew Lerner og Neil Rickard.

Sti-valg leverer forbedret kontrol af acceleration overalt

Hurtig implementering af cloud-applikationer, store medie-applikationer og distribuerede forretningskritiske applikationer har kompliceret netværkstrafikken. Netværk, der udvikles til hybrid arkitektur, kombinerer styrken af det meget pålidelige MPLS-netværk med stor udbredelse, pris og hastighed på internettet.

Med indførelse af sti-valget i RiOS 8,5 kan IT-organisationer omkostningseffektivt implementere og administrere komplekse hybridnetværk for levering af bedre applikationspålidelighed og ydeevne til brugere overalt. Sti-valg kombineret med applikationsidentifikation via deep packet inspection (DPI) gør det muligt for IT og forretningsenheder at forstå anvendelsen og ydeevnen ned til den specifikke applikationstype og dynamisk omdirigere applikations-flow i tilfælde af en forringelse af ydeevnen. Sti-valget sikrer det korrekte sti- og serviceniveau for hver applikation uden indvirkning for slutbrugerne. Ved hjælp af integreret kvalitetsservice (QoS), nu med sti-valg, giver Riverbed WAN optimeringsløsninger IT-organisationerne en mulighed for at kontrollere netværksrelateret forbrug, prioritere forretningskritiske og latenstidsfølsomme applikationer og samtidig minimere udnyttelsen af rekreativ trafik.

"Da vi leverer en voksende kombination af centrale applikationer og cloud-applikationer til vores distribuerende medarbejdere, er vores WAN blevet stadig mere anstrengt. Riverbed WAN optimering gør det muligt for os at overgå succesfuldt til hybrid arkitektur og drage fordel af de lavere omkostninger inden for brug af internet-netværk. I sidste ende vil vi blive i stand til at levere den løsning, som vores slutkunder har brug for, reducere kompleksiteten og belastningerne til WAN og stadig bevare kontrollen i vores IT-infrastruktur", tilføjede Sirois.

Ny optimering til forretningskritiske applikationer

Med udgivelsen af RiOS 8,5 har Riverbed nu yderligere styrket det strategiske, teknologiske partnerskab med Microsoft og NetApp til gavn for fælles kunder.

I RiOS 8,5 Riverbed er der indført nye optimeringer til forretningskritiske Microsoft applikationer og miljøer, inklusive SharePoint® 2013, Exchange 2013, Office365® og fildelings-applikationer, der anvender server message block 3 (SMB3) protokollen i Windows® 8 og Server 2012 miljøerne. Som et resultat heraf kan fælleskunder hos Microsoft og Riverbed øge produktiviteten og effektiviteten og samtidig forøge stabiliteten.
"Microsoft SharePoint er afgørende for vores succes, og Riverbed WAN optimeringen har spillet en vigtig rolle i forbindelse med vores distribuerende medarbejderes produktivitet og samarbejde," sagde Kurt Anderson, kommunikationschef hos GeoEngineers, Inc., et jordvidenskabeligt og teknologisk firma med mange funktioner, der tilbyder et mangfoldigt udvalg af tjenester. "Med den nye SharePoint 2013 optimering, som Riverbed har introduceret, er vi blevet i stand til at drage fordel af de nye funktioner i SharePoint, som er en strategisk del af vores fortsatte succes og vækst".

Med den intelligente opbevaringsoptimering til NetApp SnapMirror® kan vores IT-organisationer nu effektivt prioritere og levere data til sikring af forretningens kontinuitet og hurtigt genskabe kritiske data. Kunderne kan få detaljeret indsigt i de enkelte opbevaringsvolumener og opprioritere replikering af de vigtigste datasæt samt undgå de ressourcer i procesdata, der ikke er til megen gavn. Kombineret med tidligere optimeringer af replikation kan databeskyttelsesmålet nu lettere opfyldes på tværs af virksomheden.

Tæt integration af WAN optimeringsløsningen med Deep-applikation og netværkssynlighed

Integration af Cascade Profiler 10.0.7 med RiOS 8,5 udvider applikationovervågende netværk-performance-kompetencer med integreringen af DPI-kapaciteter inden for CascadeFlow data ved implementering af Steelhead WAN optimeringsløsningen. Med detaljerede niveauprofiler i applikationerne får beslutningstagere en præcis og dyb applikations- og netværkssynlighed for identificering og karakterisering af trafikstrømme på tværs af netværk og afdelingskontorer. Denne funktion gør det muligt for organisationerne hurtigt at identificere, prioritere og finjustere QoS-parametre samt route forretningskritiske applikationer og ikke-essentiel webtrafik. Den tæt integrerede løsning kombineret med den markedsførende WAN optimering med QoS, sti-valg og program-aware netværksydelsesadmistration giver en hidtil uset kontrol.

Steelhead CX255 Seriens enhed leverer entreprise WAN optimering til mindre filialer

Med introduktionen af Steelhead CX 255 seriens enhed kan interne IT-team levere ydeevne og entreprise-klasse WAN optimering omkostningseffektivt til hver mindre filial, inklusiv små afdelingskontorer, og samtidig levere den bedste oplevelse. Med en bredbåndskapacitet på op til seks megabit pr. sekund har Steelhead CX 255 tredoblet datastrømmens hastighed i forhold til de tidligere enheder i CX 150 og CX 250 serien og dermed givet organisationer med små filialer en løsning, der tilbyder samme fordele, som man finder i større Steelhead WAN optimeringsløsninger, inklusive en forbedring af faldende båndbredde med op til 98 % samt gjort applikationsydelsen op til 100 gange hurtigere.

Tilgængelighed

RiOS 8,5, Cascade Profiler 10.0.7 og Steelhead CX seriens 255 enhed forventes at være alment tilgængelig i tredje kvartal af 2013.

Yderligere ressourcer
-- Facebook
-- LinkedIn
-- Riverbed Blog
-- Riverbed Community 
-- Twitter (@Riverbed)
-- YouTube

Kilde: Gartner, "Is MPLS Dead?," Andrew Lerner og Neil Rickard, 17. juni 2013

Fremadrettede udsagn

Denne pressemeddelelse indeholder fremadrettede udsagn, herunder udsagn om den forventede efterspørgsel og ydelser fra Riverbed produkter og tjenester, de potentielle frigivelser af fremtidige produkter, og kapaciteten for de produkter, der endnu ikke er frigivet. Disse fremadrettede udsagn involverer risici og usikkerheder, såvel som antagelser om, at hvis de ikke fuldt ud realiseres eller er ukorrekte, kunne det bevirke at vore resultater afviger væsentligt fra det anførte eller det underforståede i sådanne fremadrettede udsagn. De risici og usikkerheder, som kunne bevirke at vore resultater afviger væsentligt fra det anførte eller det underforståede i sådanne fremadrettede udsagn, omfatter vores evne til at reagere på trends og udfordringer i vores forretning og de markeder, hvori vi opererer, og vores evne til at forudse markedets behov eller udvikle nye eller forbedrede produkter til at opfylde disse behov; vedtagelsessatsen for vores produkter; vores evne til at etablere og opretholde vellykkede relationer med vores distributionspartnere; vores evne til at konkurrere i vores branche; udsving i efterspørgslen; salgscyklus og priser på vores produkter og tjenesteydelser; knaphed eller prisudsving i vores forsyningskæde; vores evne til at beskytte vores immaterielle rettigheder; generelle politiske, økonomiske og markedsmæssige forhold og begivenheder og andre risici og usikkerhedsfaktorer, der er beskrevet mere detaljeret i vores dokumenter som blev indsendt til eller forelagt Securities and Exchange Commission. Mere information om disse og andre risici, der kan påvirke Riverbed forretningen er angivet i vores formular 10-K, der blev indleveret til SEC den 3. maj 2013. Alle fremadrettede udsagn i denne pressemeddelelse er baseret på oplysninger, der dags dato er til rådighed for os, og vi påtager os intet ansvar for at opdatere disse fremadrettede udsagn. Ethvert fremtidigt produkt, funktion eller relaterede specifikationer, der kan refereres til i denne udsendelse er kun til orientering og er ikke forpligtelser til at levere nogen teknologi eller forbedring. Riverbed forbeholder sig ret til at ændre de fremtidige produktplaner på ethvert tidspunkt.

Om Riverbed

Riverbed leverer applikationer til globalt forbundene virksomheder. Med Riverbed kan virksomheder med succes og intelligens gennemføre strategiske initiativer såsom virtualisering, konsolidering, cloud computing og gendannelse uden frygt for at kompromittere ydeevne. Ved at give virksomhederne den platform, de har brug for for at forstå, optimere og konsolidere deres IT, hjælper Riverbed virksomhederne til at opbygge en hurtig, flydende og dynamisk IT-arkitektur, der flugter med de forretningsmæssige behov i organisationen. Yderligere oplysninger om Riverbed er tilgængelig på www.riverbed.com.

Riverbed og ethvert Riverbed produkt eller servicenavn eller logo, der bruges her, er varemærker tilhørende Riverbed Technology, Inc. Alle andre varemærker, der anvendes her, tilhører deres respektive ejere.

Contact Information