SOURCE: Callidus Software Inc.

Callidus Software Inc.

October 07, 2015 16:01 ET

Rugbylegende Sir Clive Woodward praat over innovatie tijdens het C3 London Event van CallidusCloud

De winnaar van de wereldcup voor rugby en gedurende menig jaar rugbyspeler zal leiders van ondernemingen toespreken op een evenement in Londen op 19 en 20 januari

LONDON, VERENIGD KONINKRIJK en DUBLIN, CA--(Marketwired - Oct 7, 2015) - Callidus Software Inc. (NASDAQ: CALD) -- Sir Clive Woodward, geëerd als de "peetvader van het rugby" en de coach wiens innovatieve benadering wat betreft voorbereiding Engeland de wereldcup voor rugby in 2003 bezorgde, zal een belangrijke speech houden tijdens het CallidusCloud's C3 London Event 2016 (Evenement in Londen van CallidusClouds C3).

Het evenement, dat gepland is voor 19 tot 20 januari in Londen, biedt leiders van ondernemingen een kans om de invloed van voorspellende analytische middelen voor prestaties te zien, te netwerken met andere leidinggevenden op het gebied van verkoop, marketing, leren en klantervaring en hun voordeel te doen van sessies met training in het product over de suite “Lead to Money” (Hoe krijg je geld?) van CallidusCloud, een wereldleider in op clouds gebaseerde verkopen, marketingoplossingen, leeroplossingen en oplossingen voor klantervaring.

"De innovaties van Sir Clive waren een voorbode van het begin van het moderne professionele spel," stelde Leslie Stretch, voorzitter en CEO van CallidusCloud. "Het er op staan, dat spelers technologie gebruiken, zoals smartphones en laptops, werd gevolgd door de toepassing van software om de productiviteit van spelers te analyseren. Verder gebruikte hij visualisering van data om de meest belangrijke fasen in het spel te bepalen. Al zijn unieke innovaties, vandaag de dag gewoon, culmineerden in de succesvolle campagne voor de wereldcup van Engeland in 2003. Het is niet toevallig, dat de oplossing “Lead to Money” van CallidusCloud gaat over de professionalisering van verkopen en verkoopmanagement. Ik kan geen betere spreker voor het hoofdthema bedenken dan onze tweede EMEA C3."

De thematoespraak van Woodward zal een hoofdthema van Stretch volgen, die zal tonen hoe het concept “Lead to Money” modern verkopen professonaliseert door de invoering van cloud-oplossingen voor marketing, het mogelijk maken van verkopen, het configureren van de offerte, het sluiten van contracten en commissies als aansporing.

Over CallidusCloud en rugby

CallidusCloud is de belangrijkste sponsor van Danville Oaks, het grootste schoolteam voor rugby in Noord Amerika, de belangrijkste sponsor van het jaarlijkse ”Sacramento Kick-off Tournament”, het grootste rugbytoernooi voor scholen in de wereld en sponsor van de Las Vegas Rugby Sevens.

"We zijn er trots om het Amerikaanse rugby van de basis tot international niveau te ondersteunen", stelt Stretch. "Rugby is en sport die speciaal gemaakt is voor Amerika. Er is geen beter voertuig voor de jeugd van vandaag de dag om te doen aan teamvorming en leiderschap in actie."

Over CallidusCloud

CallidusCloud(R) is de wereldwijde leider in op clouds gebaseerde verkopen, oplossingen op het gebied van marketing, leren en klantervaring. CallidusCloud stelt organisaties in staat om hun proces om geld te verwerven te versnellen en te maximaliseren met een volledige suite van oplossingen die de juiste hints geven, zorgen voor het juiste territorium en de verdeling van quota, het inschakelen van verkoopploegen, het automatisch configureren van offertes en het stroomlijnen van verkoopcompensatie -- waardoor men grotere deals stimuleert en dat ook sneller. Meer dan 4.000 leidende organisaties in de gehele industrie vertrouwen op CallidusCloud om het geldverwervingsproces te optimaliseren om meer deals in een record-tempo te sluiten.

(C)2015 Callidus Software Inc. Alle rechten voorbehouden. Callidus, Callidus Software, het logo van Callidus Software, CallidusCloud, het logo van CallidusCloud, Clicktools, SURVE, syncfrog, TrueComp Manager, ActekSoft, ACom3, iCentera, Webcom, Litmos, het logo van Litmos, LeadFormix, Rapid Intake, 6FigureJobs en LeadRocket zijn handelsmerken, servicemerken of gedeponeerde handelsmerken van Callidus Software Inc.

Contact Information