SOURCE: On Tobacco Trade Co. Ltd.

On Tobacco Trade Co. Ltd.

March 19, 2013 06:36 ET

Så nemt er det at bestille cigaretter og cigarer online; Rygere og mennesker med sans for at nyde livets glæder har adgang til den bedste onlinebutik for tobaksvarer på www.tobacco-king.com

Bestil cigaretter og cigarer gunstigt og nemt online; Gratis forsendelse af bestillinger for helt ned til 25 euro; Et omfattende udbud af både populære og mindre kendte mærker

SHANGHAI, KINA--(Marketwire - Mar 19, 2013) -  Det er ikke mere nødvendigt selv at gå på indkøb for at købe cigaretter og cigarer. I vore dage er det nok at kigge indenfor på nettet: På adressen www.tobacco-king.com finder du den bedste onlinebutik for tobaksvarer. Her kan du gunstigt og nemt bestille dine yndlingsmærker døgnet rundt 365 dage om året til levering overalt i verden.

Paletten af cigaretmærker spænder lige fra A som American Legend til Z som Zimbru. Mellem disse 2 mærker findes der ikke kun særligt populære, men også en hel række af de mere sofistikerede mærker som fx Lucky Strike, Marlboro, Davidoff og West, for bare at nævne 4 eksempler. De, der bare har lyst til at prøve et nyt mærke en enkelt gang, kan altså vælge og vrage blandt det righoldige udvalg i denne onlinebutik.

Udvalget af cigarer er ligeså omfattende. Selv den mest kræsne cigarryger kan bestille sine yndlingscubanere og kendte internationale mærker under www.tobacco-king.com. Alle mærker fås naturligvis i alle forskellige størrelser emballager.

Der ydes allerede gratis standardforsendelse fra en bestillingsværdi på 25 euro, og for dem, der ikke ønsker at vente i flere dage, tilbyder On Tobacco Trade Co. Ltd. som alternativ den gunstige ekspresforsendelse. Betalingen foregår sikkert i form af overførsel til On Tobacco Trade Co. Ltd.'s konto, via Ukash, Paysafecard og gennem Western Union. Under alle omstændigheder er der garanti for returnering af pengene, hvis der er problemer med leverancen - og ved køb af 5 kartoner cigaretter er den første karton gratis.

Contact Information

Multimedia