SOURCE: SAFER Systems

May 05, 2009 11:36 ET

SAFER Systems eendaagse technologie showcase met de meest recente ontwikkelingen in het kader van voorbereiding op chemische crisissituaties, reacties en beheer

ANTWERP, BELGIUM--(Marketwire - May 5, 2009) - SAFER Systems houdt een eendaags seminarie waarbij de meest recente ontwikkelingen in de technologie voor het beheer van chemische noodsituaties uitgebreid aan bod komen. Het seminarie zal aantonen hoe de integratie van deze technologische oplossingen industriële faciliteiten, brandweerkorpsen, gevaarlijke stoffen teams, beheer van noodsituaties door de overheid, verdediging en milieuagentschappen kunnen helpen zich efficiënt voor te bereiden en te reageren op chemische gebeurtenissen, deze te beheren en te documenteren.

De SAFER Systems Technology Showcase vindt plaats in Antwerpen, België, in het Radisson SAS Astrid Hotel op vrijdag, 15 mei 2009 van 9u. ‘s morgens tot 5u. in de namiddag.

De showcase biedt gaat dieper in op de producten van SAFER, inclusief de complementaire sensor en meteorologische technologie en producttoepassingen in uiteenlopende realistische vaste locaties en mobiele chemische crisisbeheersing. Behalve de reële technologische oplossingen voor het beheer van chemische crisissituaties, omvat de Technology Showcase:

-- Technologische demonstraties.
-- Gastsprekers van bekende bedrijven/organisaties 
  die deze technologieën gebruiken als onderdeel 
  van hun crisisbeheersing programma.
-- Deskundig personeel beschikbaar om de behoeften 
  van uw organisatie te bespreken.
  

De showcase staat open voor organisaties uit de openbare en de privésector die voordeel kunnen halen uit de implementatie van dergelijke technologieën. Om plaatsen te reserveren, kunt u zich online inschrijven op www.safersystemv10.com/showcase. Beperkt aantal plaatsen. Geïnteresseerden kunnen een korting krijgen op het groepstarief als ze een kamer boeken in het hotel.

Over Safer Systems

Opgericht in 1978, SAFER Systems is de wereldleider op het gebied van oplossingen voor chemische crisisbeheersing, met chemische pluim metingen en controlesoftware die real-time meteorologische en sensorgegevens integreert. De schaalbare spitstechnologische oplossingen van het bedrijf, die gepatenteerd technologieën bevat, werden ontworpen om de spreiding van ongewenste of terrorist-verwante emissies van giftige of biologische stoffen te detecteren en nauwkeurig te voorspellen in real-time. Wanneer SAFER Systems producten toegepast worden, kunnen bedrijven in heel de wereld die gevaarlijke stoffen verwerken, opslaan of transporteren en de gemeenschappen waar zij operationeel zijn de verwante risico’s beter inschatten, strikte voorzorgsmaatregelen nemen voor de mogelijkheid van een chemische emissie en snel de beste methoden bepalen om dergelijke risico’s te verlichten tijdens de reactie op een werkelijke crisissituatie. De SAFER Systems klantenkring omvat Fortune 500 chemische en oliebedrijven, alle Klasse 1 spoorwegen in Noord-Amerika en verschillende gemeentelijke gevaarlijke stoffen teams/Eerste Reactie teams plus de Civiele beschermingsdiensten van Singapore en Luxemburg. SAFER Systems heeft haar hoofdkwartier in Camarillo, Californië en heeft filialen in heel de wereld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jill Bassett of www.safersystemv10.com raadplegen of bellen op het nummer 800-621-7237 (US/Canada) of 805-383-9711 (Internationaal).

Contact Information • Contactpersoon:
  Eric Quatreville
  USA: (800) 621-7237 ext. 145
  Internationaal: +34 93 320 92 43
  Fax: +34 93 309 86 60
  safereurope@safersystem.com