SOURCE: SEMAFO Inc.

SEMAFO Inc.

October 01, 2013 11:00 ET

SEMAFO: Ny teknisk rapport för Mana-egendom

MONTREAL, QUEBEC--(Marketwired - Oct 1, 2013) - SEMAFO Inc. (TSX: SMF)(OMX: SMF) annonserade idag att rapporten som sammanfattar all materialspecifik och teknisk information gällande dess Mana-egendom i Burkina Faso kommer att lämnas in till SEDAR på fredag 4 oktober 2013. Den tekniska rapporten inkluderar uppgifter om de nya mineralresurserna och reserverna per den 30 juni 2013, som har förberetts i enlighet med National Instrument 43-101.

I ett pressmeddelande daterat 19 september 2013, annonserade SEMAFO en ny redovisning av reserver och resurser, vilka står som rapporterat. I detta avseende önskar Bolaget tydliggöra att alla mineralresurser som rapporterats är utöver mineralreserver.

Om SEMAFO

SEMAFO är ett Kanada-baserat gruvföretag som utför guldproduktion och prospektering i Västafrika. Bolaget driver för närvarande två guldgruvor: Managruvan i Burkina Faso och Kinierogruvan i Guinea. SEMAFO har åtagit sig att utvecklas på ett samvetsgrant sätt genom en ansvarsfull utveckling av sin högpotentiella Mana-egendom. SEMAFO:s strategiska fokus är att maximera aktieägarvärdet genom effektiv hantering av existerande tillgångar såväl som jakt på möjligheter till strategisk och organisk tillväxt.

Contact Information