SOURCE: Sitecore

Sitecore

August 14, 2012 05:50 ET

Sitecore indgår partnerskab med nyt marketingselskab inden for sociale medier

Investerer i en stor minoritetsandel i Komfo; giver udbydere en mere effektiv måde at håndtere sociale kanaler på

SAN FRANCISCO, CA--(Marketwire - Aug 14, 2012) - Sitecore bekendtgjorde i dag, at de har foretaget en stor minoritetsinvestering i Komfo, der udbyder en markedsføringsplatform for sociale medier og er medlem af Facebooks foretrukne marketingudviklingsprogram. Komfos platform giver udbydere en mere effektiv måde at oprette og styre meningsfyldte samtaler over Facebooks fansider uden brug af yderligere ressourcer i teamet.

Sitecore har planer om at integrere Komfos markedsføringsplatform for sociale medier i virksomhedens kundeengagementsplatform med det formål at give udbydere indblik i og kontrol over kundeoplevelsen inden for Facebook og andre sociale netværk på lignende måde, som de i dag har med Sitecore-styrede ejendomme og interaktionskanaler.

I forbindelse med Sitecores investering Michael Seifert vil Sitecores stifter og administrerende direktør indtræde i Komfos bestyrelse. "Vi indgår partnerskab med og investerer i Komfo for at give Facebook samme ledelsesniveau og samme kontrol samt samme engagement i samfundet, som vi i dag leverer til internettet, mobile og offline kanaler, administreret inden for vores kundeengageringsplatform," kommenterede Seifert. "Social engagement spiller en afgørende rolle i organiseringen af en succesrig marketingstrategi med mange kanaler. Komfos applikationer og samfundsværktøjer gør det nemt at skalere sociale initiativer og samtidig minimere den tid, der går til at styre og fastholde samtaler inden for sociale kanaler."

Komfo-platformen hjælper virksomheder med at optimere investeringsafkastet på Facebook-aktiviteter ved hjælp af:

  • Let anvendelige applikationer til foretrukne marketingmål og opfordring til handlinger
  • Kommunikationsværktøjer til minimering af den anvendte tid
  • Performance dashboard (præstationspanel) og benchmarking af konkurrenter

"Vi er klar til at udvide vores services til virksomheder globalt, og dette bliver en realitet ved at tage Sitecore ind som strategisk investor," sagde Rasmus Møller-Nielsen, medstifter og administrerende direktør, Komfo. "Sitecores partnernetværk og den viden, som Michael Seifert tager med til vores bestyrelse, er af stor betydning for os. Vi glæder os til rejsen foran os."

Om Komfo
Komfo har et stærkt team på 50 specialister, som udelukkende har arbejdet med marketing på de sociale medier i de seneste 4 år. Som medlem af Facebooks foretrukne marketingudviklingsprogram har Komfo udviklet en marketingplatform til sociale medier, der hjælper virksomheder med at opskalere de sociale medieaktiviteter uden at øge omkostningerne og bruge mere tid på kodning, processer og kommunikation.

Om Sitecore
Sitecore omdefinerer, hvordan virksomheder engagerer deres publikum og giver styrke til overbevisende oplevelser, der sanser og tilpasser sig de besøgende både online og personligt.

Sitecores førende software til styring af indhold, Content Management System, var først til sammenhængende at integrere med marketingautomatisering, intranetportal, e-handel, web-optimering, sociale medier og kampagnestyringsteknologier. Dette brede udvalg af egenskaber sætter marketingsprofessionelle, forretningsinteressenter og informationsteknologi-teams i stand til hurtigt at implementere, måle og styre en succesrig website og en digital forretningsstrategi. Virksomheder kan nu nemt identificere, servicere og omvende nye kunder med Sitecores digitale marketingsystem, som er en del af deres omfattende kundeengageringsplatform.

Flere tusinde offentlige og private virksomheder har oprettet og styrer nu over 32.000 dynamiske websteder med Sitecore, herunder ATP World Tour, CA Technologies, Comcast, easyJet, Heineken, Microsoft, Nestlé, Royal Navy, The Knot, TOP-TOY, Visa Europe og Verizon.

Contact Information