SOURCE: Sonic Foundry

Sonic Foundry

February 07, 2017 14:43 ET

Sonic Foundry demonstreert Mediasite Catch tijdens ISE 2017

Mediasite Catch levert software voor eenvoudige, podiumgebaseerde videoregistratie in klaslokalen van alle technische niveaus

AMSTERDAM (NEDERLAND) --(Marketwired - 7 februari 2017) - ISE-standnr. 11-D130 -- Sonic Foundry, Inc. (NASDAQ: SOFO), de vertrouwde wereldwijde leider voor oplossingen voor het creëren en beheren van video, demonstreert deze week tijdens Integrated Systems Europe 2017 Mediasite Catch. Dit is schaalbare, betrouwbare en kostenefficiënte software voor videoregistratie voor klaslokalen zonder uitgebreide audio/video-mogelijkheden.

"Het erfgoed van Sonic Foundry maakt deel uit van de toegenomen kracht van video en verandert moderne klaslokalen. Met Mediasite Catch breiden we onze uitgebreide set middelen voor het opnemen en creëren van video's uit met een softwareoplossing voor klaslokalen met beperkte technische mogelijkheden," aldus Gary Weis, CEO van Sonic Foundry. "Samen met onze andere oplossingen voor het opnemen van video's helpt Mediasite Catch klanten om hun video-opstellingen op de hele campus naar elk klaslokaal uit te breiden."

Mediasite Catch breidt deze automatisering uit naar klaslokalen met weinig tot geen audio/video-mogelijkheden en vormt een aanvulling op het bestaande aanbod van Mediasite voor het registreren van content. Het product is geschikt voor een onbeperkt aantal klaslokalen, en de belangrijkste functies omvatten:

  • Automatische roostergestuurde registratie, voor zorgeloze opnames. Catch kan aan bestaande roosterfuncties van Mediasite worden gekoppeld waaraan docenten en personeel al gewend zijn. Hierdoor mist u nooit een opname. Roosters kunnen naar Mediasite Catch worden doorgezet, waardoor opnames op tijd kunnen worden gestart, stopgezet en gepubliceerd, en naar de juiste locatie kunnen worden verzonden.
  • Docentvriendelijke gebruikerservaring. Er wordt voor gebruikers een naadloze, geautomatiseerde werkstroom gerealiseerd, waardoor docenten zich op hun lessen kunnen concentreren. Betrouwbare controle zorgt ervoor dat alles wat ze met hun klas delen wordt opgenomen. Implementatie van Catch vereist zeer weinig werk van de docent of instructeur.

"Planning, gebruiksgemak en de mogelijkheid om lesopnames uit te breiden zijn slechts enkele van de belangrijkste functies waar onze klanten in het onderwijs voor hun video-oplossingen om vragen," aldus Alan D. Greenberg, Senior Analyst en Partner van Wainhouse Research. "En dat willen ze doen zonder zich blauw te betalen, wat wil zeggen dat het betaalbaar moet zijn. Een eenvoudig te gebruiken, podiumgebaseerde oplossing zoals Mediasite Catch is ideaal voor verschillende klaslokalen en zorgt ervoor dat campussen hun opstellingen kunnen opschalen en opnames van colleges overal toegankelijk kunnen maken."

"Mediasite Catch zorgt ervoor dat we onze implementatie van Mediasite-opnames mogelijk kunnen opschalen naar alle centraal ondersteunde leerruimtes op de campus, zonder dat we veel in extra apparatuur hoeven te investeren," aldus Brian Smith, Manager of Video Services, Information Technology op de Universiteit van Florida (Verenigde Staten).

Tijdens ISE, op 7 t/m 10 februari, demonstreert Sonic Foundry Mediasite Catch in standnr. 11-D130. Bezoek voor meer informatie www.sonicfoundry.com/catch.

Over Sonic Foundry®, Inc.
Sonic Foundry is de vertrouwde wereldwijde leider voor het opnemen, beheren en streamen van video. Mediasite Video Platform, vertrouwd door onderwijsinstellingen, bedrijven en overheidsinstanties, automatiseert snel en kosteneffectief het opnemen, beheren, leveren van en zoeken naar live en on-demand streaming video's en rijke media. Mediasite verandert communicatie, training, onderwijs en evenementen voor meer dan 4300 klanten in meer dan 65 landen. De toonaangevende analyse- en onderzoeksbedrijven Aragon, Forrester, Wainhouse en Frost & Sullivan erkennen Sonic Foundry als leider op het gebied van bedrijfsvideo's, webcasts en opnemen van lessen.

©2017 Sonic Foundry, Inc. Hierin genoemde producten en diensten zijn handelsmerken van Sonic Foundry, Inc. of hun respectieve eigenaren.

Contact Information