SOURCE: Sonic Foundry

Sonic Foundry

February 07, 2017 16:30 ET

Sonic Foundry demonstreert Mediasite Join tijdens ISE 2017

Join, een oplossing voor Unified Communications, streamt en beheert videogesprekken, vergaderingen en online lessen

AMSTERDAM, NEDERLAND--(Marketwired - 7 februari 2017) - ISE-standnr. 11-D130 -- Sonic Foundry, Inc. (NASDAQ: SOFO), de vertrouwde wereldwijde leider voor oplossingen voor het creëren en beheren van video's, demonstreert deze week tijdens Integrated Systems Europe 2017 Mediasite Join, een oplossing voor Unified Communication (UC).

Mediasite Join bouwt verder op het marktleidende Mediasite Video Platform voor het uitbreiden van de waarde van UCC door naadloze integratie met toonaangevende conferentiediensten en bruggen, zoals Cisco, Lifesize, Zoom, Polycom, Vidyo en Sony. Hierdoor wordt waardevolle kennis behouden en gedeeld, worden medewerkers betrokken, wordt communicatie verbeterd en een cultuur van samenwerking gestimuleerd.

De unieke aanpak van Sonic Foundry op het gebied van samenwerking registreert het gebruik van alle geavanceerde mogelijkheden van Mediasite, waaronder:

  • Streaming Unified Communications: Nodig Join uit als deelnemer aan uw videogesprek om automatisch H.323-video, gesynchroniseerd met H.239-inhoud, via meerdere punten op te nemen en te leveren
  • Volledig beheer van levenscycli van video's: Opgenomen videogesprekken centraal met andere bedrijfsvideo's opslaan en regels toepassen voor het behoud van inhoud om de levenscycli van video's te beheren
  • Intelligent publiceren: Door slim routeren worden opnamen automatisch naar Mediasite geüpload en worden video's met ingebouwde beveiliging alleen door het beoogde publiek bekeken
  • Zoeken en navigatie: Mediasite SmartSearch vindt alle gesproken woorden of tekst op dia's waardoor u snel door video's kunt bladeren
  • Krachtige analyses: Volg kijkactiviteiten voor alle opgenomen gesproken tekst of van gebruikers, identificeer betrokkenheid van kijkers met intensiteitskaarten die de meest bekeken segmenten aangeven, en bekijk kijkercijfers van inhoud over het hele systeem

"Er is toenemende vraag naar video-oplossingen voor het opnemen, streamen en beheren van de samenwerking die op de moderne werkplek en in klaslokalen bestaat. Join is de oplossing om te voldoen aan toenemende verwachtingen van medewerkers op het gebied van effectieve, naadloze hulpmiddelen voor video om activiteiten te ontplooien," stelt Rob Lipps, executive vice-president van Sonic Foundry.

Mediasite Join biedt flexibele opties voor implementatie, inclusief de dienst Mediasite Join via de cloud voor vereenvoudigde implementatie of lokale Mediasite Join-software. Beide opties publiceren naadloos opgenomen videogesprekken op Mediasite Video Cloud of Mediasite Video Platform.

Tijdens ISE, van 7 t/m 10 februari, demonstreert Sonic Foundry Mediasite Join in standnr. 11-D130. Bezoek voor meer informatie www.sonicfoundry.com/mediasite/capture/mediasite-join/.

Over Sonic Foundry®, Inc.

Sonic Foundry is de vertrouwde wereldwijde leider voor het opnemen, beheren en streamen van video. Mediasite Video Platform, vertrouwd door onderwijsinstellingen, bedrijven en overheidsinstanties, automatiseert snel en kosteneffectief het opnemen, beheren, leveren van en zoeken naar live en on-demand streaming video's en rijke media. Mediasite verandert communicatie, training, onderwijs en evenementen voor meer dan 4.300 klanten in meer dan 65 landen. De toonaangevende analyse- en onderzoeksbedrijven Aragon, Forrester, Wainhouse en Frost & Sullivan erkennen Sonic Foundry als leider op het gebied van bedrijfsvideo's, webcasts en opnemen van lessen.

©2017 Sonic Foundry, Inc. Hierin genoemde producten en diensten zijn handelsmerken van Sonic Foundry, Inc. of hun respectieve eigenaren.

Contact Information