SOURCE: Stadiumred

Stadiumred

October 15, 2012 03:43 ET

Stadiumred zal aanwezig zijn op het Amsterdam Dance Event 2012 en geeft $ 20.000 aan Mastering Services weg

NEW YORK, NY--(Marketwire - Oct 15, 2012) - Het Grammy Award winnende entertainmentbedrijf, Stadiumred kondigt aan voor $ 20.000 Mastering Services weg te geven tijdens zijn deelname aan het Amsterdam Dance Event 2012. De onderneming zal deze services beschikbaar maken voor alle geregistreerde ADE-afgevaardigden op basis van het principe 'wie het eerst komt, het eerst maalt'. Technische operaties en uitvoering zullen worden beheerd vanuit het hoofdkwartier in Manhattan, waar klanten toegang kunnen krijgen tot een selfservice-onderdeel van de Stadiumredwebsite, gewijd aan Mastering Services op http://www.stadiumred.com/mastering2012ade, en mee ontwikkeld door de technologiepartner IT Infuse.

De 24 jaar oude Claude Zdanow (CEO/oprichter - Stadiumred) zal een uiteenzetting over ondernemerschap in muziek presenteren op de ADE University waar de conferentie plaatsvindt op 18 oktober om 12.30 u. Deze presentie zal plaatsvinden in de Smirnoff Cube, in het midden van het Leidseplein. Op 19 oktober, zal dhr. Zdanow deelnemen aan een panelgesprek op ADE PRO Youthquake - New Entrepreneurs.

Claude Zdanow zal op de conferentie vergezeld worden door Marc Zdanow (COO/Director - Stadiumred), Ricardo Guitierrez (Chief Mastering Engineer - Stadiumred), Just Blaze (DJ/Producer), Jeremy Carr (Recording Artist) en Chachi (DJ/Producer). Op 20 oktober zal ADE een panelgesprek houden "In Conversation With Stadiumred" met Claude Zdanow, Just Blaze, Jeremy Carr & Ricardo Gutierrez. Het driedelige gesprek zal het creatieproces van de song behandelen, van het ontstaan tot de release. Het eerste deel bevat tips van de DJ/producer van wereldklasse, Just Blaze, die alle aspecten van het productieproces met behulp van een tijdlijn in detail zal behandelen. Daarnaast spreekt Stadiumred-ingenieur Ricardo Gutierrez over tips voor producers om hun records te pre-mixen terwijl ze die producen en besteedt hij aandacht aan het verschil tussen een opname mixen en een opname masteren. Ten slotte is er een gesprek met opnamekunstenaar Jeremy Carr en kan men enkele ideeën horen over hoe je een track in overeenstemming brengt met de professionele vocalist en over de stappen die een producer kan ondernemen om vanaf het begin de beste track te maken.

Stadiumred zal tijdens de conferentie samenwerken met de partners Dirty Dutch en Steel Entertainment, met als topevents Dirty Dutch Exodus in de Ziggo Dome op vrijdag 19 oktober en Steel Entertainment in Jimmy Woo's op zondag 21 oktober. De hoofdattractie vormt de DJ set van Just Blaze met een performance van de opnamekunstenaar Jeremy Carr. Hij zal zijn Deense nummer-1-hit "Celebrate Life" uitvoeren (samenwerking met de Deense DJ/producer Kato) en hun nieuwste release, "Live Forever". Deze performance betekent het debuut van de Amerikaan in Nederland. Het was in Nederland dat Jeremy's vocale performance het eerst noteerde met de Nederlandse nummer-11-pophit "Turn The Lights Off". DJ Chachi zal een DJ set doen voor het publiek dat naar schatting uit meer dan 17.000 man zal bestaan.

Over Stadiumred
Stadiumred is een muziek- en entertainmentgroep met hoofdkwartier in New York City, gebaseerd op de liefde voor muziek, kwaliteitsvolle service, innovatie, plezier en het verlangen om een verschil te maken. Het merk omvat de prijswinnende productie, opname, mixing en mastering studiodivisie, een kunstenaarsmanagement en -ontwikkelingsdivisie, een evenementendivisie met merknaamlabel en een concertstreamingdivisie.

Over Claude Zdanow
De 24 jaar oude oprichter van Stadiumred, een muziek & entertainmentbedrijf met hoofdkwartier in New York, Claude Zdanow, is wereldwijd een van de jongste autoriteiten in de muziekindustrie. In vijf jaar tijd heeft Claude Stadiumred Studios, de opnamestudiodivisie van het bedrijf, succesvol veranderd in een van de meest prominente en snelst groeiende inrichtingen in de Verenigde Staten. Met klanten van Drake en Eminem in hiphop tot Yo-Yo Ma en de Chicago Symphony in klassieke muziek, tot post-production en video game audio, is de inrichting betrokken bij tien Grammy Awards en negentig nominaties in totaal. Als gepassioneerd spreker met kennis van zaken spreekt Claude over Stadiumred, muziek en business voor toehoorders over het hele land. Zijn werk deed hem belanden in talrijke online en gedrukte publicaties waaronder MIX Magazine, Pro Sound News en Sonicscoop.com, en liet hem als een expert van de industrie deelnamen aan uiteenlopende organisaties en events zoals The Recording Academy, Grammy-U, Winter Music Conference en ASCAP.

Contact Information • MARC ZDANOW
  s t a d i u m r e d
  1825 park ave | sixth floor
  new york, ny | 10035 USA

  marc@stadiumredny.com
  +1.212.537.6342 (kantoor)