SOURCE: DOMETIC GmbH

DOMETIC GmbH

June 27, 2014 10:42 ET

Succesrig markisemodel uden støtteben nu også til tagmontering

Dometic Premium RTA 20 DC

EMSDETTEN, GERMANY--(Marketwired - Jun 27, 2014) - Endelig kan fans af kassevogne eller autocampere med kraftigt afrundede taghjørner også nyde den komfortable Dometic Premium markise uden støtteben. Komfortspecialisterne har nu udvidet deres succesprogram med en version til tagmontering. Den passer perfekt på varevogne af typerne Fiat Ducato, Citroën Jumper, Peugeot Boxer og på mange andre køretøjer, hvor den hidtidige vægmontering var vanskelig eller umulig. Specielle installationsskinner og passende adaptere sørger for en sikker fastgørelse og et perfekt optisk resultat.

Derudover har de seneste modelvarianter af Dometic Premium markiser alle fordele, som allerede kendes fra udførelsen til vægmontering: Frem for alt pladsen foran køretøjet, der kan udnyttes fuldt ud, da der ikke længere er forstyrrende støtteben i vejen. På få sekunder kører den elektrisk drevne markise ud med et tryk på en knap og sparer dermed generende manuel udkøring samt tidskrævende fastsurring og forankring. En pålidelig sensor overvåger hele tiden vindstyrken og kører automatisk markisen ind for at beskytte den mod beskadigelse. Dertil kan man også anvende soft-closure-funktionen, der garanterer en forsigtig og skånende lukning, samt markisehusets øverste afdækning, der med en integreret smudsbørste forhindrer mulige urenheder i mekanikken. Endeligt sørger det såkaldte back impulse for, at stoffet strammes, når det er kørt ud, og dermed konstant for en optimal funktion som beskyttelse mod solen.

Hvis markisen skal være kørt ud i længere tid, kan den sensorstyrede indkøringsautomatik frakobles. For at sikre markisen anbefaler Dometic eksperterne i dette tilfælde det nyudviklede Dometic WeatherKit, som den smarte beskyttelse mod solen kan fastgøres pålideligt med.

Yderligere informationer findes under: Jürgen Steindle, info@dometic.dk.

Contact Information