SOURCE: DOMETIC GmbH

DOMETIC GmbH

June 27, 2014 10:57 ET

Suosittu tukijalaton sähkömarkiisi nyt myös kattokiinnityksellä

Dometic Premium RTA 20 DC

EMSDETTEN, GERMANY--(Marketwired - Jun 27, 2014) - Pitkän odotuksen jälkeen tukijalattoman Dometic Premium-markiisin tarjoamasta mukavuudesta pääsevät nauttimaan myös niiden retkeily- ja matkailuautojen omistajat, joiden ajoneuvoihin sopii vain katolle asennettava markiisi. Mukavuusvarusteiden asiantuntija Dometic on nyt täydentänyt menestyksekästä tuoteohjelmaansa kattoasennukseen tarkoitetulla mallilla. Tämä malli sopii täydellisesti retkeily- ja pakettiautoihin Fiat Ducato, Citroën Jumper, Peugeot Boxer samoin kuin moniin muihin automalleihin, joiden kohdalla tähän asti käytettävissä oleva seinäasennus on ollut hankalaa tai jopa mahdotonta. Erikoismalliset asennuskiskot ja sopivat kiinnikkeet pitävät huolen tukevasta kiinnityksestä ja myös ulkonäöltään täydellisestä lopputuloksesta.

Tämä Dometic Premium -markiisien uusin malliversio tarjoaa käyttäjälle samat tutut ominaisuudet kuin seinäasennukseen tarkoitetut mallit: yhtenä tärkeimmistä on esteetön tilankäyttö ajoneuvon edessä, sillä tukijalat eivät ole enää käyttäjän tiellä. Sähkökäyttöinen markiisi avautuu muutamassa sekunnissa pelkällä napin painalluksella, ilman että markiisin avaaminen käsivoimin tai aikaa vielä kiinnitys hihnoilla ja maakiiloilla on tarpeen. Luotettava tuulianturi valvoo jatkuvasti tuulenvoimakkuutta ja suojaa markiisia mahdollisilta vaurioilta sulkemalla markiisin tarvittaessa automaattisesti. Samaa tarkoitusta palvelevat myös markiisimoottorin Soft Closure-toiminto, joka sulkee markiisin pehmeästi ja hellävaraisesti sekä markiisikotelon yläreunassa oleva puhdistusharja, joka estää roskien ja lian pääsyn markiisin mekaniikkaan. Kaiken tämän lisäksi sähkömarkiisin Back Impulse-toiminto varmistaa, että markiisi pysyy kireällä myös aukirullattuna.

Jos markiisi on tarkoitus pitää avattuna myös huonolla kelillä, tuulianturin ohjaaman sulkemisautomatiikan voi kytkeä pois päältä. Tällöin on kuitenkin suositeltavaa käyttää lisävarusteena saatavaa Dometic WeatherKit-myrskysarjaa, jolla markiisi kiinnitetään lujasti maahan.

Lisätietoja: Jürgen Steindle, info@dometic.fi.

Contact Information