SOURCE: DOMETIC GmbH

DOMETIC GmbH

October 29, 2014 09:14 ET

Täyttä tehoa mukavuudeksesi

WAECO SinePower MSI -siniaaltoinvertterit

EMSDETTEN, SAKSA--(Marketwired - Oct 29, 2014) - Ajoneuvojen sähköverkkoihin liittyvistä syöttöjänniteongelmista on vihdoinkin päästy eroon: Uudella WAECO SinePower MSI -invertterisarjalla saadaan kaikkialla käyttöön samaa puhdasta 230 V jännitettä kuin kodin pistorasiastakin. Näin invertterin tuottama jännite täyttää herkimpienkin sähkölaitteiden (kuten tietokoneiden, kahvikapseleilla toimivien kahvinkeitinten, sähköhammasharjojen jne.) asettamat vaatimukset. Erityistä huomiota herättää uuden invertterisukupolven maksimissaan 6000 W huipputeho. Näin laitteet selviävät suurimmistakin käynnistysvirroista.

Muita etuja ovat erittäin helppo asennettavuus, laitteiden kompakti koko, keveys sekä tyylikäs muotoilu. Näin SinePower-invertterit voi sijoittaa ongelmitta ahtaisiinkin paikkoihin.

Huippuosaamisestaan tunnetun elektroniikka-alan yrityksen WAECOn SinePower-siniaaltoinvertterit muuntavat ajoneuvon sähköjärjestelmän 12 tai 24 V jännitteen puhtaaksi 230 V vaihtojännitteeksi, joka vastaa kodin pistorasiasta saatavaa verkkojännitettä. Tämän ansiosta kaikkia sähkölaitteita voidaan käyttää häiriöittä myös matkan aikana -- kaikkialla maailmassa. Invertterien 92 % hyötysuhde on erittäin korkea ja tämän lisäksi suurimmankin mallin vain 0,4 ampeerin virrankulutus kuormittamattomana on erittäin pieni. Lisäksi laitteet toimivat luotettavasti kaikissa olosuhteissa lämpötila-alueella -- 20 ... +50 °C.

Tuotevalikoima käsittää lukuisia eritehoisia inverttereitä. Malliston edullisin peruslaite tuottaa 900 W nimellistehon ja 1900 W huipputehon. Tuoteperheen toista päätä edustavat nimellisteholtaan 2300 ja 3500 W sekä huipputeholtaan 4000 tai 6000 W suurtehoinvertterit. Nämä molemmat uuden MSI-sarjan laitteet on varustettu lisäksi CAN-väyläliitännällä: "Tämä ominaisuus tarjoaa uusia teknisiä mahdollisuuksia", kertoo auto- ja elektroniikkavarusteista vastaava tuotepäällikkö Patrick Gerwers. "Näin on esimerkiksi mahdollista kytkeä rinnan enimmillään kolme invertteriä ja saavuttaa siten myös kolminkertainen teho".

Verkkojännitteen prioriteettikytkentä on toiminto, joka ottaa "normaalin" 230 V jännitteensyötön automaattisesti käyttöön silloin, kun ulkoinen verkkojännite on käytettävissä. Tämä ominaisuus kuuluu kaikkien WAECO SinePower -mallien varustukseen 1800 W nimellistehosta alkaen. 1800 W mallia on saatavissa myös ilman tätä ominaisuutta. Lisäksi kaikkiin malleihin on saatavissa lisävarusteena kauko-ohjaimia, jotka lisäävät käytön vaivattomuutta. WAECO SinePower-invertterimallien hinnat alkaen 590,- euroa.

Jos ajoneuvon akkujännitte tarvitsee muuttaa 230 V vaihtojännitteeksi pienemmän virrankulutuksen laitteille (esim. tietokoneen tai kännykän laturit), tähän tarkoitukseen WAECO suosittelee uusia perusmalleja WAECO SinePower MSI 212/214 ja MSI 412/414. Nämä invertterit tarjoavat edulliseen hintaan 12 tai 24 V järjestelmiin liitettyinä käytännön tarpeita vastaavan 150 tai 350 W jatkuvan tehon, minkä lisäksi nämä tyylikkäät ja erittäin kompaktit mallit on varustettu myös USB-latausliitännällä. Pienet siniaaltoinvertterit alkaen hintaan 115,- euroa.

Contact Information