SOURCE: Teekay Corporation

Teekay Corporation

April 05, 2013 07:24 ET

Teekay kunngjør endringer i toppledelsen

HAMILTON, BERMUDA--(Marketwired - Apr 5, 2013) - Teekay Corporation (Teekay eller Selskapet) (NYSE: TK) kunngjorde at Geir Sekkesæter, senior viseadministrerende direktør, konvensjonelle flåteoperasjoner, og sjef for teknisk, sikkerhet og kvalitet, har besluttet å forlate Teekay av personlige grunner, med virkning fra 31. mars 2013.

Peter Evensen, administrerende direktør i Teekay uttalte: "Geir Sekkesæter har spilt en viktig rolle i den operative delen av Teekay de siste årene." Evensen fortsatte: "Geir ledet marine ledergrupper med stort fokus og besluttsomhet. Han var medvirkende til en vellykket nyere etableringen av Teekay Marine Ltd. fellesforetak og overføring av ansvaret for maritim drift til forretningsenhetene. Jeg ønsker å takke ham for hans innsats og ønsker ham alt godt i hans fremtidige arbeid."

Geir Sekkesæter uttalte: "Da jeg begynte Teekay i 2008 var jeg spent, ikke bare på å få arbeide for en ledende bedrift i bransjen, men også for å være involvert i den langsiktige utviklingen av Teekay flåteoperative strategi. Det har vært en svært fornøyelig reise. Nå er tiden inne til å se etter nye muligheter hvor jeg kan bruke min erfaring."

Sekkesæters ansvar er overført til de respektive direktørene i forretningsenhetene for konvensjonelle flåter, skyttelflåter og gassflåter, hver av dem er medlemmer av Teekay Senior lederskapsteam.

Om Teekay

Teekay Corporation er en operativ leder og prosjektutvikler i det marine midtstrømsspekteret. Gjennom sitt generelle partnerskapsinteresser i to hovedkommandittselskaper (MLP), Teekay LNG Partners L.P. (NYSE: TGP) og Teekay Offshore Partners L.P. (NYSE: TOO), kontrollerende eierskap av Teekay Tankers Ltd. (NYSE: TNK), og flåte av egeneide fartøy, er Teekay ansvarlig for forvaltning og drift av konsernets eiendeler på mer enn 10 milliarder dollar, bestående av ca. 170 flytende gass-, offshore- og konvensjonelle tankere. Med kontorer i 16 land og ca. 6400 seilende og landbaserte ansatte, tilbyr Teekay et omfattende sett av marine tjenester til verdens ledende olje- og gasselskaper, og har opparbeidet seg et omdømme for sikkerhet, kvalitet og innovasjon hos sine kunder som Det marine midtstrømsselskapet.

Teekays ordinære aksjer er notert på New York Stock Exchange, under symbolet "TK".

Contact Information • Kontakter:
  Teekay Corporation
  Kent Alekson
  Investor Relations Enquiries
  +1 (604) 844-6654

  Teekay Corporation
  Priscilla Sharun
  Media Relations Enquiries
  +1 (604) 844-6631
  www.teekay.com