SOURCE: Teekay LNG Partners L.P.

Teekay LNG Partners L.P.

May 24, 2013 10:29 ET

Teekay LNG Partners L.P. annonserer aksjedistribusjonsavtale med salgskurssum på opp til 100 millioner dollar

HAMILTON, BERMUDA--(Marketwired - May 24, 2013) - Teekay LNG Partners L.P. (Teekay LNG eller partnerskapet) (NYSE: TGP) annonserte i dag at de har registrert et prospekttillegg med kommisjonen for sikkerhet og valuta (SEC), og gjennom dette vil de fra tid til annen utstede fellesenheter som representerer begrensede partnerinteresser med en salgskurssum på opp til 100 millioner dollar gjennom Citigroup Global Markets Inc. (Citigroup) som salgsagent.

Eventuelle salg av fellesenheter vil gjøres gjennom vanlige meglertransaksjoner på New York-børsen i blokktransaksjoner, eller som avtalt mellom Teekay LNG og Citigroup.

Teekay LNG har ingen forpliktelser til å utstede fellesenheter under aksjedistribusjonsavtalen. Partnerskapet har til hensikt å bruke nettoutbyttet fra salg under dette programmet til generelle partnerskapsformål, som blant annet kan inkludere tilbakebetaling eller refinansiering helt eller delvis av utestående gjeld og finansiering av fremtidig arbeidskapital, kapitalforbruk eller ervervelser.

Fellesenhetene vil bli tilbudt etter et prospekttillegg, datert 22. mai 2013, til parternskapets baseprospekt, datert 6. mai 2013. Kopier av prospekttillegget og det medfølgende baseprospektet i tilknytning til tilbudet kan fås dersom du besøker EDGAR på SEC-nettsiden på www.sec.gov, eller ved å kontakte Citigroup som følger: Citigroup, Attn: Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, telefon: 800-831-9146.

I tilknytning til sikkerhetene som tilbys under registreringsutsagnet på Skjema F-3 som ble registrert 6. mai, kan Partnerskapet på Skjema 6-K registrere forberedende, ikke reviderte økonomiske resultater for hvert av de fire kvartalene i regnskapsåret på forskudd av dets regelmessige økonomiske kvartalsrapporter på Skjema 6-K og dets regelmessige økonomiske rapport ved årets slutt, registrert på Skjema 20-F.

Denne pressemeldingen er verken et salgstilbud eller en anmodning om å kjøpe noen av disse sikkerhetene, og skal ikke utgjøre et tilbud, en anmodning eller salg i en jurisdiksjon der et slikt tilbud, anmodning eller salg er ulovlig. Dette tilbudet kan kun gjøres gjennom et prospekttillegg og medfølgende baseprospekt.

Utsagnene i denne pressemeldingen som ikke er historiske sannheter kan være forutseende utsagn. Disse forutseende utsagnene, som inkluderer utsagn som angår det foreslåtte tilbudet for fellesenheter og bruken av utbyttet fra det foreslåtte tilbudet, innebærer risikoer og uvissheter som kan føre til at utfallet eller resultatene kan bli i høy grad annerledes.

Contact Information • Kontakter:
  Teekay LNG Partners L.P.
  Kent Alekson
  Investorforhold
  +1 (604) 609-6442
  www.teekaylng.com