SOURCE: Teekay Offshore Partners L.P.

Teekay Offshore Partners L.P.

April 24, 2013 10:08 ET

Teekay Offshore Partners Annonserer Prising av Serie A Preferansetilbud

HAMILTON, BERMUDA--(Marketwired - Apr 24, 2013) - Teekay Offshore Partners L.P. (Teekay Offshore eller Partnership) (NYSE: TOO) annonserte i dag at de har priset sitt offentlige tilbud på 6,000,000 7.25% Serie A Kumulative Innløselige Preferanseenheter (Serie A Preferanseenheter), som representerer begrensede partnerinteresser, til $25.00 per enhet. Distribusjoner vil være betalbare for Serie A Preferanseenheter til en innledende rate på 7.25% per år til den oppgitte likvideringspreferansen på $25.00. Tilbudet forventes å lukkes den 30. april 2013.

Partnerskapet forventer å bruke nettoinntektene fra det offentlige tilbudet for generelle partnerskapsformål, inkludert finansiering av nybyggingsavdrag, kapitalkonverteringsprosjekter og anskaffelsen av fartøy som Teekay Corporation kan tilby til Partnerskapet. I påvente av anvendelsen av midler til disse formålene, forventer Partnerskapet å tilbakebetale en del av sin utestående gjeld under to av dets rullerende kredittfasiliteter.

Teekay Offshore er et børsnotert masterkommandittselskap formet av Teekay Corporation (NYSE: TK), og er en internasjonal leverandør av maritim transport, oljeproduksjon og lagringstjenester for offshore-oljeindustrien, med fokus på de hurtig voksende dypvanns-offshore oljeregionene i Nordsjøen og Brasil. Teekay Offshore eier for tiden en flåte på 37 skytteltankskip (inkludert fire nybygginger), tre flytende produksjons-, lagrings- og lossingsenheter, fem flytende lagrings- og avløpsenheter, og seks konvensjonelle Aframax råoljetankskip.

Teekay Offshore akter å søke om å få Serie A Preferanseenhetene notert på New York-børsen.

De felles regnskapsførerne for dette tilbudet er Merrill Lynch, Pierce, Fenner & Smith Incorporated, Morgan Stanley & Co. LLC og UBS Securities LLC. De felles emisjonslederne for dette tilbudet er Credit Suisse Securities (USA) LLC og RBC Capital Markets, LLC. Medbestyrere for dette tilbudet er DNB Markets, Inc., Scotia Capital (USA) Inc. og Santander Investment Securities Inc.

Når tilgjengelig kan kopier av aksjeinnbydelsesbilaget og tilhørende baseaksjeinnbydelse relatert til dette tilbudet anskaffes fra Merrill Lynch, Pierce, Fenner & Smith Incorporated, 222 Broadway, New York, NY 10038, Attn: Prospectus Department eller ved å sende en e-post til Merrill Lynch, Pierce, Fenner & Smith Incorporated på dg.prospectus_requests@baml.com; Morgan Stanley & Co. LLC, 180 Varick Street, Second Floor, New York, New York 10014; eller UBS Securities LLC, 299 Park Avenue, New York, NY 10171, Attn: Prospectus Department.

Denne pressemeldingen er ikke å regne som et tilbud om salg eller en oppfordring til å kjøpe verdipapirene som er beskrevet her. Det må heller ikke forekomme noe salg av disse verdipapirene i noen stat eller jurisdiksjon der et slikt tilbud, oppfordring eller salg ville være ulovlig før registrering eller kvalifisering i henhold til verdipapirloven i en slik jurisdiksjon. Tilbudet kan kun gjøres gjennom en aksjeinnbydelse som overholder kravene i Securities Act av 1933, som korrigert. Serie A Preferanseenhetene vil bli tilbydt og solgt i henhold til en effektiv registreringserklæring på Skjema F-3, som ble anmeldt til Securities and Exchange Commission (SEC) den 22. april 2013, og aksjeinnbydelsen.

Redegjørelsene i denne pressemeldingen som ikke er historiske fakta, kan være fremtidsrettede redegjørelser. Disse fremtidsrettede redegjørelsene innebærer risiko og usikkerhet som kan medføre at resultatet blir materielt forskjellig. Denne risikoen og usikkerheten inkluderer, men er ikke begrenset til, dem som er angitt i Teekay Offshores offentlige registrering hos SEC. Teekay Offshore er ikke forpliktet til å revidere eller oppdatere noen fremtidsrettede redegjørelser med mindre dette er pålagt etter verdipapirloven.

Contact Information • Kontakter:
  Teekay Offshore Partners L.P.
  Kent Alekson
  Investorrelasjoner
  +1 (604) 609-6442
  www.teekayoffshore.com