SOURCE: Teekay Offshore Partners L.P.

Teekay Offshore Partners L.P.

April 23, 2013 09:56 ET

Teekay Offshore Partners kunngjør offentlig tilbud av Serie A preferanseaksjer

HAMILTON, BERMUDA--(Marketwired - Apr 23, 2013) - Teekay Offshore Partners L.P. (Teekay Offshore eller Partnership) (NYSE: TOO) kunngjorde i dag at selskapet planlegger å tilby Serie A kumulative innløsningsbare preferanseaksjer (serie A preferanseaksjer), som representerer et kommandittselskap med begrenset ansvar, i et offentlig tilbud. Teekay Offshore forventer å gi assurandørene en 30 dagers opsjon til å kjøpe flere Serie A preferanseaksjer for å dekke overtegning, om det skulle oppstå. Partnerskapet forventer å bruke nettoutbyttet fra den offentlige emisjonen til generelle aktiviteter i kommandittselskapet, inkludert finansiering av nybygg, kapitalkonverteringsprosjekter og oppkjøp av skip som Teekay Corporation kan tilby partnerskapet. I påvente av søknad om penger til dette formålet, forventer selskapet å nedbetale en del av utestående gjeld hos to av sine roterende kredittenheter.

Teekay Offshore er et børsnotert kommandittselskap med begrenset ansvar, dannet av Teekay Corporation (NYSE: TK), og er en internasjonal leverandør av skipstransport, oljeproduksjon og lagringstjenester til oljebransjen med fokus på de rast voksende dypvanns oljeregionene i Nordsjøen og Brasil. Teekay Offshore eier for tiden 37 skytteltankskip (inkludert fire nybygginger), tre flytende produksjons-. lagrings- og losseenheter, fem flytende lagrings- og stigerørsenheter og seks konvensjonelle Aframax tankskip.

Teekay Offshore har til hensikt å søke å få serie A preferanseaksje notert på New York Stock Exchange.

De felles meglerne for dette tilbudet er BofA Merrill Lynch, Morgan Stanley og UBS Investment Bank.

Når de er tilgjengelige, kan kopier av prospektet og det medfølgende baseprospektet i tilknytning til dette tilbudet kan innhentes fra BofA Merrill Lynch, 222 Broadway, New York, NY 10038, Attn: Prospectus Department eller ved å sende en e-post til BofA Merrill Lynch på dg.prospectus_requests@baml.com; Morgan Stanley, 180 Varick Street, Second Floor, New York, New York 10014; eller UBS Investment Bank, 299 Park Avenue, New York, NY 10171, Attn: Prospectus Department.

Denne pressemeldingen er ikke å regne som et tilbud om salg eller en oppfordring til å kjøpe verdipapirene som er beskrevet her. Det må heller ikke forekomme noe salg av disse verdipapirene i noen stat eller jurisdiksjon der et slikt tilbud, oppfordring eller salg ville være ulovlig før registrering eller kvalifisering i henhold til verdipapirloven i en slik jurisdiksjon. Serie A preferanseaksjer vil bli tilbudt og solgt overensstemmende med en effektiv registreringserklæring på skjema F-3, som ble sendt til Securities and Exchange Commission (SEC) den 22. april 2013.

Redegjørelsene i denne pressemeldingen som ikke er historiske fakta, kan være fremtidsrettede redegjørelser. Disse fremtidsrettede redegjørelsene innebærer risiko og usikkerhet som kan medføre at resultatet blir materielt forskjellig. Denne risikoen og usikkerheten inkluderer, men er ikke begrenset til, dem som er angitt i Teekay Offshores offentlige registrering hos SEC. Teekay Offshore er ikke forpliktet til å revidere eller oppdatere noen fremtidsrettede redegjørelser med mindre dette er pålagt etter verdipapirloven.

Contact Information • Kontakter:
  Teekay Offshore Partners L.P.
  Kent Alekson
  Investorrelasjoner
  +1 (604) 844-6654
  www.teekayoffshore.com