SOURCE: HelloSoft, Inc.

July 10, 2007 20:10 ET

Thrane & Thrane erhverver HelloSoft prisbelønnet VoIP til EXPLORER håndsæt

SAN JOSE, CA--(Marketwire - July 10, 2007) - HelloSoft, Inc. Meddelte idag at Thrane & Thrane, verdens førende producent af terminaler og jordstationer til global mobil satellit-og radiokommunikation, har erhvervet HelloSofts prisbelønnede VOiP internettelefoni-teknologi til deres næste generation af EXPLORER(R) håndsæt.

HelloSoft leverer den mest optimerede og omfattende software løsning til brugen af VoiP på mobiletelefoner uden at skulle ændre på de eksisterende hardware udgaver.

”Vi glæder os til samarbejdet med HelloSoft omkring de VoiP teknologier, som vi har brug for til at udvide applikationerne på den næste generation af EXPLORER-familien af håndsæt,” said Lars Lindgren, Product Manager, Thrane & Thrane. "Ved at integrere HelloSofts voice engine vil vi kunne tilbyde satellitbrugere fordelene ved bedre stemmekvalitet kombineret med en fremragende evne til at neutralisere baggrundsstøj, hvilket er kritisk for aeronautiske, landbaserede og maritime applikationer.

”Vi er stolte af at at være den udvalgte VoiP teknologiudbyder til Thranes telefoninitiativer. HelloSoft baner vejen for mobiltelefonproducenter verden over til at udnytte fordelene ved VOiP-teknologier ved at udbyde det bedst optimerede software til multi-mode håndsæt”, meddelte Ron Victor, General Manager for Marketing og Business Development. "Efterhånden som VoIP bliver et almindelig kendt begreb er HelloSoft blevet det valgte VoiP software for OEM (til distribution i detailhandel), ODM (producent af originalt design) og halvlederproducenter."

HelloSofts produkter gør det muligt for mobiltelefonproducenter at designe og bygge produkter, som er strømeffektive og giver betydelige omkostningsfordele. HelloSoft har en række VoiP og trådløse produkter som møder pris- og performancebehovene for flere high-volume markeder, heriblandt multi-mode apparater som gør det muligt for OEM, ODM og halvlederproducenter at levere produkter med VoiP teknologi med kortere tid til markedet.

Om Thrane & Thrane

Thrane & Thrane er den verdensførende producent af terminaler og jordstationer til gobal mobil satellit- og radiokommunikation. Siden dets stiftelse i 1981 har firmaet etableret en ledende position indenfor globale mobile satellitydelser baseret på Inmarsat-systemet, og det leverer idag udstyr til landbaseret, maritim og aeronautisk brug. Firmaets kommunikationsprodukter bliver solgt verden over under mærkerne Thrane & Thrane, EXPLORER og SAILOR, gennem distributører og som OEM-produkter. Virksomheden er listet på Københavns Fondsbørs. Oplysninger on Thrane & Thrane findes på: www.thrane.com.

Om HelloSoft

HelloSoft er den verdensførende udbyder af VoiP teknologi for fastnets- og trådløse apparater. Virksomheden muliggør masseanvendelse af lavomkostnings-, strømeffektive, fuldt udstyret multi-mode fastnets- og trådløse apparater ved at levere bedst optimerede RISC-baserede VoiP software produkter med fremragende stemmekvalitet, QoS, og effektiv call switching som er specifikt fremstillet for den næste generations end-points. HelloSofts VoiP stakliste gør det muligt for et multi-mode håndsæt at skifte problemfrit mellem mobile og Wi-Fi netværker. Denne omfattende samling af prisbelønnede VoiP produkter gør det muligt for OEM, ODM og halvlederproducenter at levere produkter med VoiP teknologi med kortere tid til markedet.

HelloSofts hovedkvarter ligger i San Jose, Kalifornien og har en research og development facilitet i Hyderabad. HelloSofts kunder tæller ledende teknologi virksomheder såsom Skype, HTC, BenQ, CEC, Toshiba, Panasonic, Accton, Wistron NeWeb, NeoMagic, a la Mobile og 5V Technologies og ledende halvlederproducenter, Original Device Manufacturers (ODM, producenter af originalt design) og Original Equipment Manufacturers (OEM, til distribution i detailhandelen). HelloSofts globale partnere inkluderer Texas Instruments, Intel, LongBoard, Arm, MIPS, Microsoft and Symbian. Besøg vores webside www.hellosoft.com for flere oplysninger.

Contact Information