SOURCE: Thunderbird Resorts Inc.

Thunderbird Resorts Inc.

September 10, 2015 17:13 ET

Thunderbird kondigt de aankoop van aandelen in privé transactie aan

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwired - Sep 10, 2015) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird") ( TBIRD)(FRANKFURT: 4TR) kondigt aan, dat de onderneming en drie van zijn directeuren en leidinggevenden 1,2 miljoen van zijn uitgegeven en uitstaande gewone aandelen van een huidige aandeelhouder in een privé transactie hebben aangekocht. Thunderbird kocht 550.000 van de 1,2 miljoen aandelen aan en de directeuren/leidinggevenden kochten 650.000 van de 1,2 miljoen aandelen tegen 50 cent per aandeel aan via de faciliteiten van Euronext Amsterdam in overeenstemming met de relevante regels van de uitwisseling aangaande privé transacties.

De Raad van Commissarissen van de onderneming bekrachtigde de aankoop van de aandelen en bepaalde, dat de privé transactie voldeed aan de eisen van het terugkopen van aandelen op grond van de artikelen van horen bij de onderneming. De onderneming zal discretionaire overeenkomsten sluiten met een of meer banken om de aankoop van Thunderbird aandelen mogelijk te maken binnen de parameters van deze privé transactie.

OVER DE ONDERNEMING

Wij zijn een internationale leverancier van door een merk beschermde diensten in de casino- en gastvrijheidsectoren, met de focus op de markten in Latijns-Amerika. Onze doelstelling is “uitzonderlijke ervaringen creëren voor onze gasten”. Bijkomende informatie over de groep kunt u vinden op onze website www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Dit communiqué bevat een aantal vooruitblikkende verklaringen in de zin van de effectenwetgeving en regelgeving van uiteenlopende jurisdicties op internationaal, federaal en staatsniveau. Alle verklaringen, andere dan verklaringen van historische feiten, die hierin vervat zijn, inclusief maar niet enigszins beperkt tot, verklaringen met betrekking tot potentiële inkomsten en toekomstplannen en doelstellingen van de Groep zijn vooruitblikkende verklaringen die een risico en onzekerheden inhouden. Er kunnen geen garanties worden geboden over de nauwkeurigheid van dergelijke verklaringen en de reële resultaten kunnen materieel verschillen van de resultaten die in dergelijke verklaringen worden verwacht. Belangrijke factoren die werkelijke resultaten materieel kunnen laten verschillen van de in de toekomst kijkende verklaringen van de groep omvatten concurrentiedruk, ongunstige wijzigingen in regelgevende structuren en algemene risico's die verbonden zijn met zaken doen, die alle worden vermeld onder de kop "Risicofactoren" en elders in de documenten van de groep die van tijd tot tijd worden ingediend bij de AFM en andere regelgevende autoriteiten.

Contact Information