SOURCE: Thunderbird Resorts Inc.

Thunderbird Resorts Inc.

December 17, 2013 11:45 ET

Thunderbird Resorts Inc.: Benoeming van nieuwe directeur

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwired - Dec 17, 2013) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird" of "Groep") (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) heeft het genoegen om aan te kondigen dat de Raad van Bestuur een nieuwe directeur heeft benoemd, Georg Gruenberg, die deel uit zal maken van de Bestuursraad tot de volgende jaarlijkse algemene aandeelhoudersvergadering.

De heer Gruenberg is Voorzitter van de Bestuursraad van de volgende bedrijven:


--  Banco Financiero del Peru 
--  Sociedad Suizo Peruana de Embutidos, S.A. (SUPEMSA) 
--  Sindicato Energetico, S.A. (SINERSA) 
--  Sociedad Agricola Curumuy, S.A. 
--  Eximportec S.A. 

De heer Gruenberg is in Zwitserland geboren, hoewel zijn familie ongeveer een jaar later naar Peru is verhuisd. De heer Gruenberg is voor zijn opleiding naar Zwitserland teruggekeerd. Hij is daarna een succesvolle ondernemer in Peru geworden. De heer Gruenberg biedt een combinatie van ervaring als ondernemer en van kennis van het Peruviaanse volk en dat zal zeker zowel waarde toevoegen aan de zakelijke activiteiten van de onderneming als een waardevolle aanvulling van de Bestuursraad van Thunderbird betekenen.

OVER DE ONDERNEMING

Wij zijn een internationale leverancier van merkdiensten in de sector casino en gastvrijheid, gericht op markten in Latijns-Amerika. Wij hebben als missie "onze gasten buitengewone ervaringen te bieden". Voor verdere informatie over de Groep kunt u de wereldwijde website bezoeken op www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Deze publicatie bevat bepaalde toekomstgerichte verklaringen die zich binnen het bereik van de veiligheidswetten en -regels van de verscheidene internationale, federale, en nationale jurisdicties bevinden. Alle verklaringen, afgezien van historische feiten die hierin voorkomen, inclusief maar niet beperkt tot verklaringen betreffende potentiële inkomsten en toekomstplannen en doelstellingen van de Groep, zijn toekomstgerichte verklaringen die risico en onzekerheid met zich meebrengen. Er is geen enkele zekerheid dat deze verklaringen als juist zullen worden bevestigd en de daadwerkelijke resultaten kunnen op essentiële wijze verschillen van de verwachte resultaten zoals deze in dergelijke verklaringen worden voorgesteld. De belangrijke factoren die de oorzaak zouden kunnen zijn dat de daadwerkelijke resultaten op essentiële wijze verschillen van de toekomstgerichte verklaringen van de Groep, omvatten ongunstige veranderingen in de regelgevende structuren en algemene risico's en verband met zaken doen, die allemaal nader bepaald zijn onder de titel "Risicofactoren" en elders in de documentatie die de Groep van tijd tot tijd aan de AFM en andere regelgevende autoriteiten voorlegt.

Contact Information