SOURCE: Thunderbird Resorts Inc.

Thunderbird Resorts Inc.

October 11, 2014 01:52 ET

Thunderbird Resorts Inc.: Beurs update

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwired - Oct 11, 2014) - Thunderbird Resorts Inc ("Thunderbird") (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) had eerder aangekondigd dat het de nodige stappen had ondernomen om de belangrijkste handelsvaluta van het bedrijf op de Euronext Amsterdam te converteren van US dollar in Euro. De verwachte datum is verplaatst van 15 oktober 2014, zoals eerder aangekondigd, naar 22 oktober 2014. Bij de opening van de beurs op 22 oktober 2014 is het nieuwe CUSIP-nummer van het bedrijf G88576 122 en het nieuwe ISIN-nummer is VGG885761228. Het management is van mening dat deze conversie de verhandeling van onze aandelen kan vereenvoudigen hoewel er geen garantie kan worden gegeven over de netto impact van de verhandeling in Euro in de plaats van in US dollar.

OVER HET BEDRIJF

Wij zijn een internationale leverancier van merkdiensten in de casino- en gastvrijheidssectoren, gericht op de markten in Latijns-Amerika. Onze doelstelling is “uitzonderlijke ervaringen creëren voor onze gasten”. Bijkomende informatie over de groep kunt u vinden op onze website www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Dit communiqué bevat een aantal vooruitblikkende verklaringen binnen de betekenis van de effectenwetgeving en regelgeving van uiteenlopende internationale, federale en staat rechtsgebieden. Alle verklaringen, andere dan verklaringen van historische feiten, die hierin vervat zijn, inclusief maar zonder beperking, verklaringen met betrekking tot potentiële inkomsten en toekomstplannen en doelstellingen van de Groep zijn vooruitblikkende verklaringen die een risico en onzekerheden inhouden. Er kunnen geen garanties worden geboden over de nauwkeurigheid van dergelijke verklaringen en de reële resultaten kunnen materieel verschillen van de resultaten verwacht in dergelijke verklaringen. Belangrijke factoren die ertoe kunnen leiden dat de effectieve resultaten materieel verschillen van de vooruitblikkende verklaringen van het Bedrijf omvatten concurrentiële druk, ongunstige wijzigingen in de regulerende structuren en algemene risico’s verbonden met de bedrijfsvoering. Deze worden allemaal bekend gemaakt onder de kop “Risicofactoren” en op andere locaties in de documentatie van het Bedrijf die op regelmatige basis ingediend wordt bij het CNQ en andere regulerende autoriteiten.

Contact Information