SOURCE: Thunderbird Resorts Inc.

Thunderbird Resorts Inc.

October 19, 2014 08:10 ET

Thunderbird Resorts Inc.: Beurs update

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwired - Oct 19, 2014) - Thunderbird Resorts Inc ("Thunderbird") (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) kondigt aan dat bepaalde U.S. tussenpersonen en makelaar instellingen een nieuw beleid hebben uitgevaardigd dat een impact kan hebben op Thunderbird aandeelhouders. Deze tussenpersonen en makelaar instellingen bieden effectenhandel, clearing en afwikkeling en ze hebben een beleid ingesteld met betrekking tot de rekeningen van hun klanten om de nodige acties te ondernemen met betrekking tot de aandelen met een waarde van minder dan USD1,00.

Thunderbird heeft nu de nodige stappen genomen om zijn belangrijkste handelsvaluta op de Euronext Amsterdam te converteren van U.S. dollars in Euro. Management is van mening dat deze conversie van verhandeling in euro versus USD de verhandeling van onze aandelen kan vereenvoudigen in het kader van de beleidswijziging van de Amerikaanse tussenpersonen en makelaar instellingen die van toepassing is op de aandelen met een waarde van minder dan USD 1,00. We verwachten ons aan een opschorting van de verhandeling van de Thunderbird aandelen gedurende 2 dagen vanaf 29 oktober 2014 om de definitieve clearing en afwikkeling van USD verhandelingen mogelijk te maken. De conversie van de handelsvaluta van USD in Euro zal geen impact hebben op het bestaande CUSIP-nummer (G88576106) en ISIN-nummer (VGG885761061) van Thunderbird. Deze blijven ongewijzigd.

OVER HET BEDRIJF

Wij zijn een internationale leverancier van merkdiensten in de casino- en gastvrijheidssectoren, gericht op de markten in Latijns-Amerika. Onze doelstelling is "uitzonderlijke ervaringen creëren voor onze gasten". Bijkomende informatie over de groep kunt u vinden op onze website www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Dit communiqué bevat een aantal vooruitblikkende verklaringen binnen de betekenis van de effectenwetgeving en regelgeving van uiteenlopende internationale, federale en staat rechtsgebieden. Alle verklaringen, andere dan verklaringen van historische feiten, die hierin vervat zijn, inclusief maar zonder beperking, verklaringen met betrekking tot potentiële inkomsten en toekomstplannen en doelstellingen van de Groep zijn vooruitblikkende verklaringen die een risico en onzekerheden inhouden. Er kunnen geen garanties worden geboden over de nauwkeurigheid van dergelijke verklaringen en de reële resultaten kunnen materieel verschillen van de resultaten verwacht in dergelijke verklaringen. Belangrijke factoren die ertoe kunnen leiden dat de effectieve resultaten materieel verschillen van de vooruitblikkende verklaringen van het Bedrijf omvatten concurrentiële druk, ongunstige wijzigingen in de regulerende structuren en algemene risico's verbonden met de bedrijfsvoering. Deze worden allemaal bekend gemaakt onder de kop "Risicofactoren" en op andere locaties in de documentatie van het Bedrijf die op regelmatige basis ingediend wordt bij het CNQ en andere regulerende autoriteiten.

Contact Information