SOURCE: Thunderbird Resorts Inc.

Thunderbird Resorts Inc.

October 30, 2014 08:12 ET

Thunderbird Resorts Inc.: Beurs update

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwired - Oct 30, 2014) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird") (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) kondigde eerder aan dat ze de nodige stappen ondernemen om hun belangrijkste handelsvaluta op de Euronext Amsterdam te converteren van U.S. dollar in Euro vanaf 31 oktober 2014. De conversie van de handelsvaluta van U.S. dollar in Euro heeft geen impact op het bestaande CUSIP-nummer (G88576106) en ISIN-nummer (VGG885761061) van Thunderbird die dezelfde blijven. Deze procedure werd vertraagd en Thunderbird zal de nieuwe aanvangsdatum van de wijziging meedelen om de belangrijke handelsvaluta te converteren op de Euronext Amsterdam van U.S. dollar in Euro. Tot dan blijft de handelsvaluta van Thunderbird in U.S. dollar en de handelsactiviteiten worden niet onderbroken.

OVER HET BEDRIJF

Wij zijn een internationale leverancier van merkdiensten in de casino- en gastvrijheidssectoren, gericht op de markten in Latijns-Amerika. Onze doelstelling is "uitzonderlijke ervaringen creëren voor onze gasten". Bijkomende informatie over de groep kunt u vinden op onze website www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Dit communiqué bevat een aantal vooruitblikkende verklaringen binnen de betekenis van de effectenwetgeving en regelgeving van uiteenlopende internationale, federale en staat rechtsgebieden. Alle verklaringen, andere dan verklaringen van historische feiten, die hierin vervat zijn, inclusief maar zonder beperking, verklaringen met betrekking tot potentiële inkomsten en toekomstplannen en doelstellingen van de Groep zijn vooruitblikkende verklaringen die een risico en onzekerheden inhouden. Er kunnen geen garanties worden geboden over de nauwkeurigheid van dergelijke verklaringen en de reële resultaten kunnen materieel verschillen van de resultaten verwacht in dergelijke verklaringen. Belangrijke factoren die ertoe kunnen leiden dat de effectieve resultaten materieel verschillen van de vooruitblikkende verklaringen van het Bedrijf omvatten concurrentiële druk, ongunstige wijzigingen in de regulerende structuren en algemene risico's verbonden met de bedrijfsvoering. Deze worden allemaal bekend gemaakt onder de kop "Risicofactoren" en op andere locaties in de documentatie van het Bedrijf die op regelmatige basis ingediend wordt bij het CNQ en andere regulerende autoriteiten.

Contact Information