SOURCE: Thunderbird Resorts Inc.

Thunderbird Resorts Inc.

May 13, 2011 11:47 ET

Thunderbird Resorts Inc.: Definitieve overeenkomsten uitgevoerd voor de Financiering Voltooiing India april 2011 Ontvangsten

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwire - May 13, 2011) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird" of "Groep") (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) kondigt met genoegen aan dat haar Indiase filiaal Daman Hospitality Private Ltd. ("DHPL") bezig is met de afronding van de definitieve overeenkomsten voor de financiering van de voltooiing van het project met Delta Corp Ltd (Bombay Stock Exchange handelssymbool "deltacorp"): The Group had eerder de uitvoering van een Term Sheet aangekondigd voor de geplande toevoeging van nog een EV partner aan haar Indiase filiaal, Delta Corp Ltd., welke ongeveer 21 miljoen $ zal financieren in DHPL, waarvan ongeveer 11 miljoen $ eigen vermogen is en 10 miljoen $ schuld. Delta Corp Ltd. zal verantwoordelijk zijn voor het vastleggen van enige nieuwe schuld. Delta Corp Ltd. is nu voor 51% eigenaar van het hotel en Thunderbird en haar originele Indiase partners bezitten de overige 49%. Thunderbird zal het beheer van het hotel voortzetten onder een managementcontract. Constructie van het hotel zal onmiddellijk worden hervat en wij voorzien eind 2011 een gefaseerde voltooiing met een volledige opening. Zoals eerder aangekondigd zal The Group aan Delta 840.000 van haar gewone aandelen overdragen tegen een prijs van $ 2 per aandeel, tegelijk met en afhankelijk van de uitvoering en storting van Delta Corp Ltd.’s financiering van nieuw eigen vermogen in het India-project. Delta Corp Ltd. heeft tot uiterlijk 31 mei 2011 de tijd om de financiering van de aandelenoverdracht te realiseren, zo niet vervalt de overeenkomst. The Group verwacht de opbrengst van 1,680,000 $ aan te wenden als algemeen werkkapitaal.

Opbrengst april 2011:

Thunderbird rapporteert de volgende opbrengsten voor april 2011:


-------------------------------------------------------------------------
Thunderbird Resorts Inc. -                        
Groepsbrede verkoopresultaten                 Jaarlijkse
per land (ongeverifieerd, in    april    april      toename/
duizendtallen)            2011    2010      (afname)
-------------------------------------------------------------------------
Costa Rica             $1.507   $1.620       (7.0)%
Nicaragua              1.087     957        13.6%
Filipijnen             4.265    3.584        19.0%
Peru Gaming             2.168    1.902        14.0%
Peru Hotel (1)            918     928       (1.1)%
-------------------------------------------------------------------------
Totale geconsolideerde 
opbrengst             $9,945   $8,991        10.6%
-------------------------------------------------------------------------

1. Opbrengsten voor april 2011 bestaan uit opbrengsten voor de El Pueblo 
  en Fiesta hotels alleen + management fees voor Thunderbird Hotel-Pardo,
  Thunderbird Hotel-Carrerra, Thunderbird Hotel-Bellavista, en Thunderbird 
  Hotel-Principal; de opbrengsten voor april 2010 bestaan uit de opbrengsten 
  van het Thunderbird Hotel-El Pueblo en Thunderbird Hotel-Fiesta
  + management fees voor het Pardo hotel.

HET BEDRIJF

Wij zijn een internationale leverancier van merkcasino’s en merk-horecadiensten, gespecialiseerd in de Aziatische en Latijns-Amerikaanse markten. Onze missie is “het creëren van buitengewone ervaringen voor onze gasten”. Meer informatie over onze Groep vindt u op www.thunderbirdresorts.com.

Let op: Deze verklaring bevat een aantal verklaringen met betrekking tot de toekomst zoals bedoeld in aandelenwetgeving op internationaal, nationaal en lokaal niveau. Alle verklaringen, behalve verklaringen aangaande historische feiten, die hierin zijn opgenomen waaronder ongelimiteerde verklaringen aangaande potentiële inkomsten en toekomstplannen en doelstellingen van de Groep, zijn vooruitziende verklaringen waar risico en onzekerheden een rol spelen. Het is niet mogelijk te garanderen dat dergelijke verklaringen juist zullen blijken te zijn, feitelijke resultaten kunnen wezenlijk afwijken van de weergegeven verwachtingen in dergelijke verklaringen. Belangrijke factoren die ervoor kunnen zorgen dat de feitelijke resultaten wezenlijk afwijken van de prognoseverklaring van de groep zijn o.a.: concurrentiedruk, ongunstige wijzigingen in de regelgeving en algemene bedrijfsrisico’s. Deze factoren zijn allemaal opgenomen in het hoofdstuk “Risicofactoren” en zijn te vinden in de documentatie die de Groep periodiek overhandigt aan Euronext Amsterdam en andere regulerende autoriteiten.

Contact Information