SOURCE: Thunderbird Resorts Inc.

Thunderbird Resorts Inc.

July 28, 2014 08:33 ET

Thunderbird Resorts, Inc.: directeur treedt af

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwired - Jul 28, 2014) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird" or "Group") (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) kondigt aan, dat Dr. Alfred Meili is afgetreden als directeur van de Raad van Commissarissen.

De onderneming wenst Dr. Meili het allerbeste bij zijn toekomstige activiteiten

OVER HET BEDRIJF

We zijn een bedrijf dat internationaal merkdiensten op het gebied van casino’s en gastvrijheid levert met als zakelijke concentratie de markten in Latijns Amerika. Onze missie is het "buitengewone ervaringen voor onze gasten te creëren". Extra informatie over de groep kan men krijgen op www.thunderbirdresorts.com.

Melding met aansporing tot voorzichtigheid: deze publicatie bevat verklaringen die naar de toekomst wijzen binnen wat men ziet als wetten op het gebied van aandelen en regels van verschillende internationale, federale en staat-jurisdicties. Alle verklaringen, anders dan verklaringen van historische feiten, die men in deze tekst vindt, waaronder zonder beperking verklaringen over mogelijke inkomsten en toekomstige plannen en doelen van de groep zijn verklaringen die in de toekomst kijken en die risico's en onzekerheden inhouden. Niemand kan verzekeren, dat dergelijke verklaringen nauwkeurig kloppen en de werkelijke resultaten kunnen materieel verschillen van de dingen die in dergelijke verklaringen worden geanticipeerd. Belangrijke factoren die ervoor zouden kunnen zorgen, dat de werkelijke resultaten materieel verschillen van de verklaringen van de groep over de toekomst omvatten ook de druk van concurrentie, ongunstige veranderingen in regelgevende structuren en algemene risico's die horen bij het zaken doen, deze alle kan men scharen onder de kop "Risicofactoren" en men kan ze ook vinden op andere plekken in de documenten van de groep die van tijd tot tijd bij de AFM en andere regelgevende autoriteiten worden ingediend.

Contact Information