SOURCE: Thunderbird Resorts Inc.

Thunderbird Resorts Inc.

April 13, 2012 11:22 ET

Thunderbird Resorts Inc.: Inkomstenrapport maart 2012

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwire - Apr 13, 2012) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird" or "Group") (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) rapporteert de onderstaande inkomsten voor maart 2012:


Geconsolideerde Inkomsten: 3,71% toename maart jaar-op-jaar  
Inkomsten Filippijnen:   13,67% toename in maart jaar-op-jaar  
Inkomsten Peru:       3,55% afname in maart jaar-op-jaar  
Inkomsten Costa Rica:    5,92% afname in maart jaar-op-jaar  
Inkomsten Nicaragua:    0,98% toename in maart jaar-op-jaar  

Breng voor een meer gedetailleerde analyse van de Inkomsten maart 2012 een bezoek aan de webpagina van het bedrijf op: www.thunderbirdresorts.com en klik op "Inkomstenrapport maart 2012 - Analyse", te vinden op de startpagina onder "Nieuws en Persberichten".


---------------------------------------------------------------------------
Thunderbird Resorts Inc. -                         
 Groepsverkoop                         Jaar-op-jaar
 Resultaten per land         maart     maart     toename/
 (niet gecontroleerd, in miljoenen)  2012      2011     (afname)
---------------------------------------------------------------------------
Filippijnen              4,74      4,17      13,67%
Peru                 2,99      3,10      -3,55%
Costa Rica              1,59      1,69      -5,92%
Nicaragua               1,03      1,02       0,98%
----------------------------------------------------------------------------------------
Totaal Geconsolideerde Inkomsten   10,35      9,98       3,71%
----------------------------------------------------------------------------------------

OVER DE ONDERNEMING

Wij zijn een internationale leverancier van merkdiensten in de sector casino en gastvrijheid, gericht op markten in Azië en Latijns-Amerika. Wij hebben als missie "onze gasten buitengewone ervaringen te bieden". Voor verdere informatie over de Groep kunt u de wereldwijde website bezoeken op www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Deze publicatie bevat bepaalde toekomstgerichte verklaringen die zich binnen het bereik van de veiligheidswetten en -regels van de verscheidene internationale, federale, en nationale jurisdicties bevinden. Alle verklaringen, afgezien van historische feiten, die hierin voorkomen, inclusief maar niet beperkt tot verklaringen betreffende potentiële inkomsten en toekomstplannen en doelstellingen van de Groep zijn toekomstgerichte verklaringen die risico en onzekerheid met zich meebrengen. Er is geen enkele zekerheid dat deze verklaringen als juist zullen worden bevestigd, en de daadwerkelijke resultaten kunnen op essentiële wijze verschillen van de verwachte resultaten zoals deze in dergelijke verklaringen worden voorgesteld. De belangrijke factoren, die de oorzaak zouden kunnen zijn dat de daadwerkelijke resultaten op essentiële wijze verschillen van de toekomstgerichte verklaringen, zijn ongunstige veranderingen in de regelgevende structuren, druk van de concurrentie en algemene risico's en verband met zaken doen, die allemaal nader bepaald zijn onder de titel "Risicofactoren" en elders in de documentatie die de Groep van tijd tot tijd aan de AFM en andere regelgevende autoriteiten voorlegt.

Contact Information