SOURCE: Thunderbird Resorts Inc.

Thunderbird Resorts Inc.

May 20, 2011 22:03 ET

Thunderbird Resorts Inc.: Interim Management Statement eerste kwartaal 2011

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwire - May 20, 2011) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird") (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD), kondigt aan dat de Interim Management Statement ("IMS") voor het eerste kwartaal van 2011 is gedeponeerd bij de NYSE Euronext Amsterdam ("Euronext Amsterdam") en Nederland Autoriteit Financiële Markten ("AFM"). Als een Aangewezen buitenlandse emittent met betrekking tot de Canadese regelgeving inzake effecten, is dit IMS bestemd om te voldoen aan de regels en voorschriften uiteengezet door de AFM en Euronext Amsterdam.

Document Beschikbaarheid

Kopieën van het IMS in het Engels zijn beschikbaar zonder kosten op operationeel kantoor van de Groep in Panama en op de kantoren van onze lokale uitbetalende instantie ING Bank NV., van Heenvlietlaan 220, 1083 CN Amsterdam, Nederland (tel: +31 20 7979 398, fax: +31 20 7979 607, email: iss.pas@mail.ing.nl) en ze zijn beschikbaar op de website van de Groep op www.thunderbirdresorts.com. Kopieën zijn ook beschikbaar bij SEDAR op www.SEDAR.com en op de Euronext Amsterdam op www.euronext.com.

HET BEDRIJF

Wij zijn een internationale leverancier van merken van casino- en horecadiensten, voornamelijk gericht op de markten in Midden en Zuid-Amerika, Zuid-Oost Azië en India. Onze missie is “het creëren van buitengewone ervaringen voor onze gasten”. Meer informatie over onze Groep vindt u op www.thunderbirdresorts.com.

Let op: Deze verklaring bevat een aantal verklaringen met betrekking tot de toekomst zoals bedoeld in aandelenwetgeving op internationaal, nationaal en lokaal niveau. Alle verklaringen, behalve verklaringen aangaande historische feiten, die hierin zijn opgenomen waaronder ongelimiteerde verklaringen aangaande potentiële inkomsten en toekomstplannen en doelstellingen van de Groep, zijn vooruitziende verklaringen waar risico en onzekerheden een rol spelen. Het is niet mogelijk te garanderen dat dergelijke verklaringen juist zullen blijken te zijn, feitelijke resultaten kunnen wezenlijk afwijken van de weergegeven verwachtingen in dergelijke verklaringen. Belangrijke factoren die ervoor kunnen zorgen dat de feitelijke resultaten wezenlijk afwijken van de prognoseverklaring van de groep zijn o.a.: concurrentiedruk, ongunstige wijzigingen in de regelgeving en algemene bedrijfsrisico’s. Deze factoren zijn allemaal opgenomen in het hoofdstuk “Risicofactoren” en zijn te vinden in de documentatie die de Groep periodiek overhandigt aan Euronext Amsterdam en andere regulerende autoriteiten.

Contact Information