SOURCE: Thunderbird Resorts Inc.

Thunderbird Resorts Inc.

November 18, 2011 10:12 ET

Thunderbird Resorts Inc.: Interim Management Verklaring Derde kwartaal 2011 en oktober Inkomstenrapport

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwire - Nov 18, 2011) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird") (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD)maakt bekend dat de Interim Management Verklaring ("IMS") voor het derde kwartaal van 2011 is gedeponeerd bij Euronext Amsterdam door NYSE Euronext ("Euronext Amsterdam") en de Nederlandse Autoriteit voor Financiële Markten ("AFM"). Als een Aangewezen Buitenlandse Emittent aangaande Canadese veiligheidsregelgeving, is deze IMS bedoeld te voldoen aan de regels en regelgevingen zoals beschreven door de AFM en Euronext Amsterdam.

Beschikbaarheid document

Kopieën van de IMS zijn gratis in de Engelse taal beschikbaar bij het Group’s operationeel kantoor in Panama en bij de kantoren van onze plaatselijke betalingsagent ING Bank N.V., van Heenvlietlaan 220, 1083 CN Amsterdam, Nederland (tel: +31 20 7979 398, fax: +31 20 7979 607, e-mail: iss.pas@mail.ing.nl) en zij zijn verkrijgbaar via de website van de Group op www.thunderbirdresorts.com. Er zijn ook kopieën beschikbaar via SEDAR op www.SEDAR.com en via Euronext Amsterdam op www.euronext.com.

Oktober 2011 Inkomstenrapport

Thunderbird rapporteert de volgende inkomsten voor oktober 2011:


----------------------------------------------------------------------------
Thunderbird Resorts Inc. -                         
 Group-brede verkoopresultaten per
 land                           
(niet gecontroleerd,                       jaarlijks 
 in duizenden)         oktober 2011 oktober 2010 toename/(afname)
----------------------------------------------------------------------------
Costa Rica               1,614     1,683       -4,1%
Nicaragua               1,056      999       5,7%
Filippijnen              4,202     4,042       4,0%
Peru Gaming              1,963     2,090       -6,1%
Peru Hotel                870      914       -4,8%
----------------------------------------------------------------------------
Totale geconsolideerde         9,705     9,728       -0,2%
inkomsten
----------------------------------------------------------------------------

OVER HET BEDRIJF

Wij zijn een internationale leverancier van merkdiensten voor casino’s en de horeca, gericht op markten in Centraal-Amerika, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië en India. Het is onze missie om “buitengewone ervaringen te creëren voor onze gasten.” Aanvullende informatie over de Groep is beschikbaar op haar website op www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Dit persbericht bevat toekomstgerichte beweringen binnen de betekenis van aandelenwet- en regelgeving van diverse internationale, federale en staatsrechtgebieden. Alle hierin opgenomen beweringen, met uitzondering van vermeldingen van historische feiten, inclusief zonder beperking beweringen betreffende mogelijke inkomsten en toekomstplannen en doeleinden van de Groep zijn toekomstgerichte beweringen die risico en onzekerheden inhouden. Er bestaan geen garanties dat dergelijke beweringen juist zullen blijken te zijn en werkelijke resultaten kunnen aanzienlijk afwijken van die voorzien in dergelijke beweringen. Belangrijke factoren die kunnen veroorzaken dat werkelijke resultaten aanzienlijk verschillen van de toekomstgerichte beweringen van de Groep omvatten onder meer concurrentiedruk, ongunstige wijzigingen in regelgevende structuren en algemene risico’s verbonden aan het zakendoen, welke allen bekend gemaakt worden onder de kop “Risicofactoren” en elders in de documenten van de Groep die van tijd tot tijd gedeponeerd worden bij de NYSE Eurnext Amsterdam en andere officiële autoriteiten.

Contact Information