SOURCE: Thunderbird Resorts Inc.

Thunderbird Resorts Inc.

May 17, 2013 08:54 ET

Thunderbird Resorts Inc.: Interim Management Verklaring Eerste Kwartaal 2013

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwired - May 17, 2013) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird") (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) kondigt aan dat de Interim Management Verklaring ("IMS") voor het eerste kwartaal van 2013 is ingediend bij NYSE Euronext Amsterdam ("Euronext Amsterdam") en de Netherlands Authority for Financial Markets ("AFM"). Als Aangewezen Buitenlandse Uitgever inzake Canadese effectenvoorschriften, dient deze IMS te voldoen aan de door de AFM en Euronext Amsterdam opgestelde regels en voorschriften.

Documentbeschikbaarheid

Kopieën van de IMS in de Engelse taal worden gratis ter beschikking gesteld bij het bedrijfskantoor van de Groep in Panama en de kantoren van onze plaatselijke betalingsgemachtigde ING Bank N.V., van Heenvlietlaan 220, 1083 CN Amsterdam, Nederland (tel: +31 20 7979 398, fax: +31 20 7979 607, e-mail: iss.pas@mail.ing.nl) en op de website van de Groep op www.thunderbirdresorts.com. Kopieën zijn tevens beschikbaar bij SEDAR op www.SEDAR.com en bij de Euronext Amsterdam op www.euronext.com.

OVER HET BEDRIJF

Wij zijn een internationale aanbieder van merkdiensten op het gebied van casino- en horecadiensten, gericht op markten in Azië en Latijns-Amerika. Onze missie is “het creëren van buitengewone ervaringen voor onze gasten”. Nadere informatie over de Groep is te vinden op www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Deze release bevat bepaalde prognostische verklaringen in de zin van de effectenwetten en voorschriften van diverse internationale, federale en overheidsbevoegdheden. Alle hierin vermelde verklaringen, voor zover dit geen verklaringen gebaseerd op historische feiten zijn, inclusief maar niet beperkt tot, verklaringen over potentiële opbrengst en toekomstplannen en –doelstellingen van de Groep zijn prognostische verklaringen die risico en onzekerheden beïnhouden. Er bestaat geen zekerheid dat dergelijke verklaringen accuraat blijken te zijn en werkelijke resultaten kunnen wezenlijk afwijken van de resultaten waarop in dergelijke verklaringen is geanticipeerd. Belangrijke factoren die ervoor kunnen zorgen dat werkelijke resultaten wezenlijk afwijken van de prognostische verklaringen van de Groep zijn o.a. concurrentiedruk, nadelige wijzigingen in regelgevende structuren en algemeen zakelijk risico, alle vermeld onder de kop “Risicofactoren” en verder in de documenten van de Groep die van tijd tot tijd bij de AFM en andere regelgevende instanties.

Contact Information