SOURCE: Thunderbird Resorts Inc.

Thunderbird Resorts Inc.

August 11, 2015 14:19 ET

Thunderbird Resorts Inc.: Jaarlijkse Algemene en Speciale Vergadering van Aandeelhouder Resultaten, verkiezing van kaderleden en leden van het Comité

PANAMA, REPUBLIEK PANAMA--(Marketwired - Aug 11, 2015) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird" of "Groep") (EURONEXT: TBIRD)(FRANKFURT: 4TR) rapporteert het volgende:

Het Bedrijf heeft vandaag haar Jaarlijkse Algemene en Speciale Vergadering van Aandeelhouders gehouden in Lima, Peru. In het kader van de verkiezing van directeurs voor het volgende jaar zijn dit de resultaten:


-- Salomon Guggenheim: 98,5% voor en 1,5% onthoudingen 
-- Douglas Vicari: 98,5% voor en 1,5% onthoudingen 
-- Reto Stadelmann: 82% voor en 18% onthoudingen 
-- George Gruenberg: 98,5 % voor en 1,5 % onthoudingen 
-- Albert W. Atallah: 98,25% voor en 1,75% onthoudingen 

Baker Tilly werden benoemd als auditeurs voor het volgende jaar en de Raad van Bestuur kreeg de toestemming hun vergoeding te bepalen (99% voor en 0,28% onthoudingen). De aandeelhouders hebben het jaarverslag ontvangen en overschouwd in combinatie met het rapport van de auditor voor het boekjaar dat eindigde op 31 december 2014 (99% voor, 0,28% tegen). Management is van plan het halfjaarlijks rapport voor 2015 van het Bedrijf te publiceren voor 30 augustus 2015.

De nieuw verkozen raad wenst haar erkentenis uit te drukken voor Marie Madeleine Linter voor haar talrijke jaren van toewijding als lid van de raad maar die dit jaar geen nominatie heeft aanvaard op de Jaarlijkse Algemene Vergadering. We wensen Madeleine het allerbeste. De vergadering werd ontbonden zonder dat andere zaken besproken werden.

Na de vergadering van de aandeelhouders heeft de Raad van Bestuur de volgende personen benoemd als kaderlid van het Bedrijf voor volgende jaar:


-- Salomon Guggenheim, President en Chief Executive Officer 
-- Albert W. Atallah, General Counsel en Corporate Secretary 
-- Peter LeSar, Chief Financial Officer 
-- Tino Monaldo, Vice President - Corporate Development 

Op basis van de aanbevelingen van het benoemingscomité heeft de Raad de volgende comitéleden goedgekeurd:


Auditcomité          Douglas Vicari (Voorzitter)           
               Reto Stadelmann                
               George Gruenberg               

Compensatiecomité       George Gruenberg (Voorzitter)          
               Douglas Vicari                
               Reto Stadelmann                

Benoeming en beheer      Reto Stadelman (Voorzitter)           
Comité            Douglas Vicari                
               George Gruenberg               


Investeringscomité      Reto Stadelmann (Voorzitter)          
               Adviserende leden: Salomon Guggenheim,     
               Peter LeSar en Albert Atallah        

Het bedrijf moedigt haar aandeelhouders voortdurend aan hun respectieve aandelen te stemmen op elke Jaarlijkse Algemene Vergadering. Aandeelhouders die hun Informatie nieuwsbrief en Proxy materiaal niet willen ontvangen, kunnen contact opnemen met het Bedrijf via e-mail op: info@thunderbirdresorts.com. Het bedrijf zal u dan instructies geven over de stemprocedure van uw aandelen.

OVER HET BEDRIJF

Wij zijn een internationale leverancier van merk casino en horeca diensten, toegespitst op markten in Zuid-Amerika. Onze doelstelling is “uitzonderlijke ervaringen creëren voor onze gasten”. Bijkomende informatie over de Groep is beschikbaar op www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Dit communiqué bevat een aantal vooruitblikkende verklaringen binnen de betekenis van de effectenwetgeving en reglementering van uiteenlopende internationale, federale en staat rechtsgebieden. Alle verklaringen, andere dan verklaringen van historische feiten, die hierin vervat zijn, inclusief maar zonder beperking, verklaringen met betrekking tot potentiële inkomsten en toekomstplannen en doelstellingen van de Groep zijn vooruitblikkende verklaringen die een risico en onzekerheden inhouden. Er kunnen geen garanties geboden worden over de nauwkeurigheid van dergelijke verklaringen en de effectieve resultaten kunnen materieel verschillen van de resultaten verwacht in dergelijke verklaringen. Belangrijke factoren die ertoe kunnen leiden dat de effectieve resultaten materieel verschillen van de vooruitblikkende verklaringen van de Groep omvatten concurrentiële druk, ongunstige wijzigingen in de regulerende structuren en algemene risico’s verbonden met de bedrijfsvoering. Deze worden allen bekend gemaakt onder de kop “Risicofactoren” en op andere locaties in de documentatie van de Groep die op regelmatige basis ingediend wordt bij AFM en andere regulerende autoriteiten.

Contact Information