SOURCE: Thunderbird Resorts Inc.

July 07, 2010 11:41 ET

Thunderbird Resorts Inc.: Juni 2010 Inkomstenrapport

PANAMA, REPUBLIEK PANAMA--(Marketwire - July 7, 2010) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird" of "Groep") (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) rapporteert het volgende:

De groep rapporteert de volgende inkomsten voor Juni 2010:


---------------------------------------------------------------------------
Thunderbird Resorts Inc. - Over de hele groep
verkoopresultaten per land (niet doorgelicht)
(in duizendtallen)                        Juni 2010
---------------------------------------------------------------------------
Panama (1)                              4,586
Costa Rica                              1,820
Nicaragua                                972
Guatemala                                282
Filippijnen                              4,327
Polen                                  173
Peru Gaming                              2,024
Peru Hotel                              1,318
---------------------------------------------------------------------------
Totaal geconsolideerde inkomsten                  $15,502
---------------------------------------------------------------------------

(1) Deze tabel omvat ook operaties in Panama die in onze geconsolideerde financiële verklaringen worden opgenomen als onderbroken operaties. 

OVER HET BEDRIJF

Wij zijn een internationale leverancier van kwalitatieve diensten voor casino’s en horeca, gericht op de markt in Centraal en Zuid Amerika, Zuidoost Azië en India. Het is onze missie om “buitengewone ervaringen voor onze gasten te creëren”. Bijkomende informatie over de groep kunt u vinden op de site op het World Wide Web op www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Deze uitgave bevat bepaalde vooruitziende verklaringen binnen de betekenis van wetgevingen en reglementen op waarborgen van verschillende internationale, federale en staatkundige rechtsgebieden. Alle verklaringen, met uitzondering van verklaringen van historische feiten die hierin worden gegeven, met inbegrip maar niet beperkt tot verklaringen met betrekking tot potentiële inkomsten en toekomstige plannen en doelstellingen van de Groep, zijn vooruitziende verklaringen waarin risico en onzekerheden omvat zijn. Er kunnen geen garanties worden geboden over de nauwkeurigheid van dergelijke verklaringen en de reële resultaten kunnen wezenlijk afwijken van de verwachte resultaten in deze verklaringen. Belangrijke factoren die kunnen veroorzaken dat de reële resultaten wezenlijk afwijken van de door de Groep vooruitziende resultaten omvatten concurrentiedruk, ongunstige wijzigingen in regelgevende structuren en algemene risico’s verbonden aan de zakenwereld. Deze zijn allemaal opgenomen in de rubriek “Risicofactoren” en elders in documenten van de Groep, die regelmatig worden ingediend bij NYSE Euronext Amsterdam en andere regelgevende autoriteiten.

Contact Information