SOURCE: Thunderbird Resorts Inc.

Thunderbird Resorts Inc.

December 14, 2011 07:32 ET

Thunderbird Resorts Inc.: November 2011 inkomstenrapport

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwire - Dec 14, 2011) - Thunderbird Resorts Inc. (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) ("Thunderbird" or "Groep") maakt de inkomsten voor november 2011 als volgt bekend:


--------------------------------------------------------------------------
                               Jaar-op-jaar
Verkoopresultaten hele groep per land   November  November  toename/
(niet gecontroleerd, in duizenden)       2011    2010  (afname)
--------------------------------------------------------------------------
Costa Rica                  1.528    1.562    (2,2)%
Nicaragua                   947    1.043    (9,2)%
Filippijnen                 3.936    3.351    17,5%
Peru Gaming                 1.761    2.074    (15,1)%
Peru Hotel                  1.004     677    48,3%
--------------------------------------------------------------------------
Totaal geconsolideerde inkomsten       9.176    8.707     5,4%
--------------------------------------------------------------------------

OVER HET BEDRIJF

Wij zijn een internationale leverancier van merkdiensten voor casino’s en de horeca, gericht op markten in Centraal-Amerika, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië en India. Het is onze missie om “buitengewone ervaringen te creëren voor onze gasten.” Aanvullende informatie over de Groep is beschikbaar op haar website op www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Dit persbericht bevat toekomstgerichte beweringen binnen de betekenis van aandelenwet- en regelgeving van diverse internationale, federale en staatsrechtgebieden. Alle hierin opgenomen beweringen, met uitzondering van vermeldingen van historische feiten, inclusief zonder beperking beweringen betreffende mogelijke inkomsten en toekomstplannen en doeleinden van de Groep zijn toekomstgerichte beweringen die risico en onzekerheden inhouden. Er bestaan geen garanties dat dergelijke beweringen juist zullen blijken te zijn en werkelijke resultaten kunnen aanzienlijk afwijken van die voorzien in dergelijke beweringen. Belangrijke factoren die kunnen veroorzaken dat werkelijke resultaten aanzienlijk verschillen van de toekomstgerichte beweringen van de Groep omvatten onder meer concurrentiedruk, ongunstige wijzigingen in regelgevende structuren en algemene risico’s verbonden aan het zakendoen, welke allen bekend gemaakt worden onder de kop “Risicofactoren” en elders in de documenten van de Groep die van tijd tot tijd gedeponeerd worden bij de NYSE Eurnext Amsterdam en andere officiële autoriteiten.

Contact Information