SOURCE: Thunderbird Resorts Inc.

Thunderbird Resorts Inc.

June 16, 2016 07:51 ET

Thunderbird Resorts Inc.: Omzetrapport mei 2016

PANAMA, REPUBLIEK VAN PANAMA--(Marketwired - Jun 16, 2016) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird" of "Groep") (EURONEXT: TBIRD)(FRANKFURT: 4TR) rapporteert de volgende omzet voor mei 2016. Voor een gedetailleerde analyse van de omzet in mei 2016, gaat u naar www.thunderbirdresorts.com en klikt u op "Omzetrapport mei 2016 - Analyse", dat te vinden is op de startpagina onder "Nieuws en berichten."

Groepsomzet voor mei 2016 ten opzichte van mei 2015.


----------------------------------------------------------------------------
Omzet van de groep per land -      Mei     Mei   Jaar-op-jaar
 (niet gecontroleerd, in miljoenen)(1)  2016    2015 toename/(afname)
----------------------------------------------------------------------------
Peru(2)                $2,10    $2,42       -13,22%
Nicaragua                1,19    1,34       -11,19%
----------------------------------------------------------------------------
Totaal geconsolideerd                        
 bedrijfsresultaat           $3,29    $3,76       -12,50%
----------------------------------------------------------------------------
(1) De gerapporteerde omzet is gebaseerd op de maandelijkse gemiddelde wisselkoersen, van dezelfde 
winkellocatie en is in USD miljoenen.                       
(2) De omzet wordt in de eerste plaats gegenereerd door kansspelactiviteiten en in de tweede plaats door 
het Fiesta Hotel dat volledig in ons bezit is, en door twee hotels in ons beheer.        

Belangrijke opmerking over wisselkoersen: de versterking van de Amerikaanse dollar versus onze bedrijfsvaluta blijft een belangrijk effect hebben op onze bedrijfsresultaten in vergelijking tot dezelfde periode over 2015. Een valuta-neutrale analyse (waarin dezelfde wisselkoers wordt toegepast op beide periodes), zou aangeven dat de groepsomzet is verminderd met $ 190.000 of 5,46%; inkomsten uit Peru zijn gedaald met $ 100.000 of 4,55%; en inkomsten uit Nicaragua zijn verminderd met $ 90.000 of 7,03%.

OVER DE ONDERNEMING

Wij zijn een internationale leverancier van merkcasino- en hoteldiensten, gericht op markten in Latijns Amerika. De lidstaat van herkomst van het bedrijf is Nederland waar de aandelen tot de handel zijn toegelaten op Euronext Amsterdam. Onze doelstelling is "uitzonderlijke ervaringen creëren voor onze gasten". Bijkomende informatie over de groep is beschikbaar op www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwende opmerking: dit bericht bevat bepaalde toekomstgerichte verklaringen in de zin van de wetten en richtlijnen ten aanzien van de effectenhandel van verscheidene internationale, federale en statelijke rechtsgebieden. Alle verklaringen, anders dan de verklaringen omtrent historische feiten, opgenomen in dit verslag, met inbegrip van, maar niet beperkt tot verklaringen omtrent potentiële inkomsten en toekomstplannen en doelstellingen van de Groep, zijn toekomstgerichte verklaringen die een zeker mate van risico en onzekerheid inhouden. Er bestaat geen zekerheid dat dergelijke verklaringen accuraat zullen blijken te zijn en de daadwerkelijke resultaten kunnen aanzienlijk verschillen van de resultaten voorzien in dergelijke verklaringen. Belangrijke factoren die ervoor kunnen zorgen dat de daadwerkelijke resultaten aanzienlijk verschillen van de toekomstgerichte verklaringen van de Groep, omvatten concurrentiedruk, ongunstige wijzigingen in de regelgevende constructies en algemene risico's die samenhangen met ondernemen, die alle worden vermeld onder het kopje "Risicofactoren" en elders in de documenten van de Groep die van tijd tot tijd bij AFM en andere regelgevende instanties worden gedeponeerd.

Contact Information