SOURCE: Thunderbird Resorts Inc.

Thunderbird Resorts Inc.

June 12, 2015 10:52 ET

Thunderbird Resorts Inc.: Omzetrapportage voor mei 2015

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwired - Jun 12, 2015) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird" of "Group") (EURONEXT: TBIRD)(FRANKFURT: 4TR) rapporteert de volgende omzet voor mei 2015. Voor een meer gedetailleerde analyse van de opbrengsten van mei 2015, bezoek www.thunderbirdresorts.com en klik op " Omzetrapportage voor mei 2015 - Analyse". U vindt die link op de homepage onder "Nieuws en persberichten".

Groepsomzet voor mei 2015 t.o.v. mei 2014.----------------------------------------------------------------------------
Verkoopresultaten per land op groepsniveau   mei  mei    Jaar-na-jaar 
 -(niet-auditeerd, in miljoenen)(1)      2015  2014 stijging/(daling) 
----------------------------------------------------------------------------
Peru(2)                   $ 2.42 $ 2.47       -2.02%
Nicaragua                   1.34  1.24       8.06%
----------------------------------------------------------------------------
Totaal geconsolideerde bedrijfsopbrengsten $ 3.76 $ 3.71       1.35%
----------------------------------------------------------------------------
(1) De gerapporteerde opbrengsten zijn gebaseerd op maandelijkse gemiddelde 
wisselkoersen, afkomstig van telkens dezelfde winkels en vermeld in 
miljoenen USD.                       
(2) De opbrengsten worden met name gegenereerd door gokspelen en in de 
tweede plaats ook door het Fiesta Hotel dat volledig onze eigendom is alsook 
door de opbrengsten van twee hotels onder ons beheer.        

Belangrijke nota inzake wisselkoersverschillen: Het sterker worden van de Amerikaanse dollar ten opzichte van onze operatie-valuta’s blijft een wezenlijke invloed uitoefenen op onze handelsactiviteiten zoals vergeleken met dezelfde periode in 2014. In het kader van een valuta-neutrale analyse (waarin dezelfde wisselkoers op de beide periodes zou worden toegepast), zouden de opbrengsten van de Groep met 340 duizend Amerikaanse dollar of 9,94% zijn gegroeid, de opbrengsten uit Peru zouden met 180 duizend Amerikaanse dollar or 8,04% zijn gegroeid; en de opbrengsten uit Nicaragua zouden met 160 duizend Amerikaanse dollar or 13,56% zijn gegroeid.

OVER HET BEDRIJF

Wij zijn een internationale leverancier van door een merk beschermde diensten in de casino- en gastvrijheidssectoren, met de focus op de markten in Latijns-Amerika. Onze doelstelling is “uitzonderlijke ervaringen creëren voor onze gasten”. Bijkomende informatie over de groep kunt u vinden op onze website www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Dit communiqué bevat een aantal vooruitblikkende verklaringen in de zin van de effectenwetgeving en regelgeving van uiteenlopende jurisdicties op internationaal, federaal en staatsniveau. Alle verklaringen, andere dan verklaringen van historische feiten, die hierin vervat zijn, inclusief maar niet enigszins beperkt tot, verklaringen met betrekking tot potentiële inkomsten en toekomstplannen en doelstellingen van de Groep zijn vooruitblikkende verklaringen die een risico en onzekerheden inhouden. Er kunnen geen garanties worden geboden over de nauwkeurigheid van dergelijke verklaringen en de reële resultaten kunnen materieel verschillen van de resultaten die in dergelijke verklaringen worden verwacht. Belangrijke factoren die ertoe kunnen leiden dat de reële resultaten materieel verschillen van de vooruitblikkende verklaringen van het Bedrijf omvatten druk van de concurrentie, ongunstige wijzigingen van de regelgeving en regulerende autoriteiten en algemene risico’s verbonden aan de bedrijfsvoering. Al deze factoren tezamen worden inbegrepen onder de overkoepelende term “Risicofactoren”, zowel hier als elders in de documentatie van het Bedrijf die op regelmatige basis ingediend wordt bij het AFM en andere regulerende autoriteiten.

Contact Information