SOURCE: Thunderbird Resorts Inc.

Thunderbird Resorts Inc.

November 23, 2013 12:18 ET

Thunderbird Resorts Inc.: Terugkoopprogramma van aandelen update

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwired - Nov 23, 2013) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird" of "Groep") (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) rapporteert dat Thunderbird tussen 18 november 2013 en 22 november 2013 ongeveer 9457 van zijn vrij verhandelbare aandelen op de NYSE Euronext heeft aangekocht voor een gemiddelde prijs van ca. USD $0,92 per aandeel. De aankopen werden uitgevoerd in het kader van een aandelen terugkoopprogramma dat werd aangekondigd door Thunderbird op 30 augustus 2013.

OVER HET BEDRIJF

Wij zijn een internationale leverancier van merkdiensten in de casino- en gastvrijheidssectoren, gericht op de markten in Latijns-Amerika Onze doelstelling is “uitzonderlijke ervaringen creëren voor onze gasten”. Bijkomende informatie over de groep kunt u vinden op onze website www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Dit communiqué bevat een aantal vooruitblikkende verklaringen binnen de betekenis van de effectenwetgeving en regelgeving van uiteenlopende internationale, federale en staat rechtsgebieden. Alle verklaringen, andere dan verklaringen van historische feiten, die hierin vervat zijn, inclusief maar zonder beperking, verklaringen met betrekking tot potentiële inkomsten en toekomstplannen en doelstellingen van de Groep zijn vooruitblikkende verklaringen die een risico en onzekerheden inhouden. Er kunnen geen garanties worden geboden over de nauwkeurigheid van dergelijke verklaringen en de reële resultaten kunnen materieel verschillen van de resultaten verwacht in dergelijke verklaringen. Belangrijke factoren die ertoe kunnen leiden dat de effectieve resultaten materieel verschillen van de vooruitblikkende verklaringen van het Bedrijf omvatten concurrentiële druk, ongunstige wijzigingen in de regulerende structuren en algemene risico’s verbonden met de bedrijfsvoering. Deze worden allen bekend gemaakt onder de kop “Risicofactoren” en op andere locaties in de documentatie van het Bedrijf die op regelmatige basis ingediend wordt bij het CNQ en andere regulerende autoriteiten.

Contact Information