SOURCE: Thunderbird Resorts Inc.

Thunderbird Resorts Inc.

November 16, 2013 16:47 ET

Thunderbird Resorts Inc.: verklaring interim-management derde kwartaal 2013/nieuws over programma om aandelen terug te kopen

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwired - Nov 16, 2013) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird") (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) kondigt aan dat het interim management-systeem ("IMS") voor het derde kwartaal van 2013 ingediend is bij NYSE Euronext Amsterdam ("Euronext Amsterdam") en de Nederlandse autoriteit voor financiële markten ("AFM"). Als buitenlandse aangewezen uitgever met betrekking tot Canadese aandelenregels, is deze IMS bedoeld om te voldoen aan de regels en regelgeving zoals geformuleerd door de AFM en Euronext Amsterdam.

Beschikbaarheid van documenten

Exemplaren van de IMS in de Engelse taal zijn gratis te verkrijgen bij het operationele kantoor van de groep in Panama en bij de kantoren van de plaatselijke betalende vertegenwoordiger ING CB CBS/SecServ/IS/PAS, Bijlmerplein 888, AMP L.02,007, 1102 MG Amsterdam, Nederland (tel: +31 20 563 6619, fax: +31 20 563 6959, e-mail: iss.pas@ing.nl) en ze zijn ook te krijgen op de website van de groep op www.thunderbirdresorts.com. Men kan exemplaren ook krijgen op SEDAR bij www.SEDAR.com en op Euronext Amsterdam bij www.euronext.com.

Nieuws over programma om aandelen terug te kopen

Tussen 11 november 2013 en 15 november 2013 kocht Thunderbird ongeveer 15.000 van de eigen vrij verhandelbare aandelen op de NYSE Euronext tegen de gemiddelde prijs van ongeveer USD $0,92 per aandeel. De kopers handelden op grond van het programma voor het terugkopen van aandelen aangekondigd door Thunderbird op 30 augustus 2013.

OVER DE ONDERNEMING

We zijn een internationale leverancier van merkdiensten voor casino’s en gastvrijheid, die zich concentreert op markten in Latijns Amerika. Onze missie om "een buitengewone ervaring voor onze gasten te creëren ". Men kan extra informatie over de groep vinden op www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwende mededeling: deze publicatie bevat bepaalde verklaringen die in de toekomst kijken zoals dit geformuleerd wordt door aandelenwetten en regels van de verschillende internationale, federale of staatsjurisdicties. Alle verklaringen, anders dan verklaringen van historische feiten die men hier vindt, waaronder zonder beperking verklaringen over mogelijke winsten en toekomstige plannen en doelen van de groep zijn verklaringen die over de toekomst gaan die in zich risico’s en onzekerheden bevatten. Men kan niet verzekeren, dat dergelijke verklaringen nauwkeurig zijn en de werkelijke resultaten kunnen materieel verschillen van de feiten die in de verklaring geanticipeerd worden. Belangrijke factoren die er de oorzaak van kunnen zijn dat de werkelijke resultaten materieel verschillen van de verklaringen van de groep over de toekomst omvatten concurrentiedruk, ongunstige veranderingen in de regelgevende structuren en algemene risico’s die horen bij zaken doen, al deze zaken worden vermeld onder de koptekst "Risicofactoren" en elders in de documenten van de groep die van tijd tot tijd bij de AFM en andere regelgevende autoriteiten worden ingediend.

Contact Information